Hjem / Nyheter / Bon Aqua Cup 23-25 mai 2008

Bon Aqua Cup 23-25 mai 2008

Fire LHK-90 lag nådde kvartfinale
23-25 var det tid for ett av de sikreste vårtegnene for håndballfolket på Romerike: Bon Aqua Cup på Fjellhammer. LHK-90 stillte med jentelag fra J9 og opp til J16. Tre lag nådde kvartfinale, ett semifinale.

J13 og J14 havnet begge på andre plass i sine innledende puljer.

I 1/8 finalene vant j13 såvidt over Nit/Hak 2. I kvartfinalen ble Stabæk litt for sterke. 7-9 ble tapet på og da var det snipp-snapp-snute for Baldusvinnererne.

J 14 knuste sin motstander 15-5 i kvartfinalen. Søndag ettermiddag gikk semifinalen. En jevn batalje. 9-11 vant til slutt Fjellhammer 3.

J15 vant sin pulje overbevisende. De gikk direkte til kvartfinale. Den tapte J15-laget mot Stabæk.

J12 kom på tredje plass i sin pulje. De vant så åttendelsfinalen, men måtte gi tapt 2-10 for vertslaget fra Fjellhammer i kvartfinalen. Bra innsats dog i lagets første sluttspill-mulighet.

Forøvrig har mange av de yngre lagene imponert. De spiller ikke sluttspill, men vi har notert at mange lag vartet opp med bra spill og flere seierer.

Du kan lese mer om turneringen og se resultatene ved å klikke her.

Fine bilder og referat fra J95s kamper er nok en gang levert av lagets webredaktør Jon Arve. Nyt dette her.