Hjem / Nyheter / Fairplaypris til jentene

Fairplaypris til jentene

Skrevet

Månedens spiller April
Selv om det ikke ble gull på håndballbanen sørget jentene for andre hedersbemerkelser i løpet av Baldus helgen.

Veronika ble kåret til månedens spiller for mars/april. Etter at alle stemmene var talt opp hadde over halvparten av laget stemt på Veronika. Treningsvilje, humør og utvikling gikk igjen i begrunnelsene jentene hadde gitt. Gratulerer til Veronika og håper du får kost deg for gavekortet på Dolly Dimples som var månedens premie.
I tillegg hentet hele laget hjem fairplay prisen i årets Baldus turnering. Med hjemmesnekret ”ræpp” som inneholdt alt fra respekt for dommere til samhold i laget, stakk laget av med premien som besto av drikkeflasker, sekk og nøkkelringer.
se litt av «ræppen» her.

Top