Hjem / Nyheter / Klubbhåndboka gir deg svar på alt du lurer på:

Klubbhåndboka gir deg svar på alt du lurer på:

Lær å kjenne LHK-90
Klubbhåndboken er «Bibelen», eller «hviteboka» om du vil, for klubben. Her er alt. Om målsetninger, planer og arbeidsinstrukser for alle tillitsvalgte i klubben. Du finner også oppskrifter for vaffelrøre og alle dugnadsrutiner.

Styret reviderte den i fjor høst. Nå legger vi den også ut på nettet. En mulighet for deg til å bli bedre kjent med klubben.

– Sammen med sportslig plan danner klubbhåndboken rammen rundt det vi driver med. Det er to nyttige verktøy som spiller sammen, sier klubbleder Svein Solberg.

Vi tipper at spesielt ferske lagledere og trenere vil synes at det er OK å lese Klubbhåndboken og Sportsplanen før de tar fatt på den nye sesongen. Men også mer erfarne – og spillere og foreldre – vil ha glede av den.

Her finner du Klubbhåndboken.