Hjem / Nyheter / LHK-90 gratulerer J94-treneren:

LHK-90 gratulerer J94-treneren:

Jan Terje klarte trener 3-eksamen
LHK-90 gratulerer J94-trener Jan Terje Sem som bestod eksamen og klarte å bli trener 3. – Det er viktig at LHK-90 har kompetente trenere, sier utdanningsansvarlig Linda Næss Solheim. Hun håper flere vil følge i Jan Terjes fotspor.

Skal en klubb utvikle gode spillere og lag, er det viktig at klubben har gode trenere. Det gjelder på de yngste lagene. Det gjelder også på ungdomslagene.

– Vi ønsker gode trenere. Vi ønsker også å være en god klubb for trenere. Derfor satser vi på å legge til rette for at de får kurs og kan øke kompetansen sin, sier Linda.

Jan Terje Sem har jobbet iherdig som trener i flere år. Før i Raumnes/Årnes. Det siste året som J94 hovedtrener i LHK-90. Nå er han ferdig utdannet trener 3. Den siste og mest krevende av de tre trenermodulene til Norges Håndballforbund.

Linda Næss Solheim forteller at LHK-90 hvert år ahr en betydelig pott med midler for å kunne tilby kurs og trenerutdanning for sine trenere.

– Alle som trenere de yngste lagene må gå trener 1-kurs. Vi tilbyr også alle såkalte Neptun-kurs, sier hun.

Systemet er slik at trenerne melder seg til utdanningsansvarlig i styret. Deretter får de dekket kursutgiftene.

– Vi håper at mange vil øke kompetansen sin denne sesongen, sier Linda.