Hjem / Nyheter / Klart for stor klubbens store fellesdugnad

Klart for stor klubbens store fellesdugnad

LHK-90 til krig mot monstersneglen
Tradisjonen tro skal vi igjen ha en felles salgsdugnad i LHK-90, denne gangen er det ikke kakebokser som står på salgslisten, men sneglefanger for bekjempelse mot Iberia sneglen, også kjent som ”monster sneglen

Vi har inngått et samarbeid med 3HSalesCompany vedrørende salg av sneglefanger, forteller klubbleder Svein O. Solberg.

Sneglefangerne er et produkt som de fleste med hager kan ønske seg. De har også fått god respons fra folk som har prøvd dem og som har dem i egen hage.

En hage med ”normal” størrelse, trenger 2-3 stk sneglefangere. LHK-90 har fått eneretten på Lillestrøm området og hver enkelt spiller for utdelt 7 stk sneglefangere som skal selges. Pris pr. sneglefanger er satt til kr 125,-. Informasjon vedrørende produktet står på esken.

Utdelingen av sneglefangerne finner sted TIRSDAG 24. juni fra kl 18:30 på parkeringsplassen ved Skedsmo hallen. Alle møte opp for å få sine snegelfangere.

Svein O. Solberg forteller litt om bakgrunnen for at vi i år har satset på et nytt produkt fremfor de gamle kakeboksene.

– Vi fikk mange tilbakemeldinger etterhvert. Folk var lei kakeboksene. De syntes at det var dumt at vi solgte et produkt som egentlig var ganske usunt. Derfor har vi prøvd oss noe nytt. Sneglefangerne har fått bra tilbakemeldinger. Derfor gikk vi for dem.

– Vi har en slik dugnad en gang i året?

– Ja. Vi har en salgsdugnad i året. Meningen er at det skal kompensere for automatinntektene som falt bort. De utgjorde en stor sum for klubben.

– Hva er folks reaksjoner på å selge sneglefangere. Er de populære?

– Vi har fått bra respons fra noen. Andre har kommet med negative tilbakemeldinger. Vi får evaluere det hele etter årets salg.

Svein forteller at vi er avhenig av denne dugnaden. Ellers hadde klubben vært tvunget til å settet oppp treningsavgiftene vesentlig.

– Det ønsker vi ikke. Vi vil ikke ekskludere noen fra å få spille håndball. Alle som vil spille, bør få muligheten til å spille. Ikke alle kan kjøpe seg fri fra dugnadene. Derfor har vi bestemt oss for at den ene fellesdugnaden i året skal fortsette. Vi håper på at sneglefangerne blir en fin inntektskilde i år, avslutter Svein.

Her kan du lese mer om sneglefangeren.