Hjem / Nyheter / Landsturneringen 2008 i august:

Landsturneringen 2008 i august:

Programmet klart
Landsturneringen 2008 nærmer seg og LHK-90 jobber for fullt med å forberede det store arrangementet sammen med naboklubben Skedsmo FK. – Vi er i rute, sier klubbleder Svein O. Solberg. Utkast til program er nå klart.

Landsturneringen er Norges største årlige idrettsarrangement for psykisk utviklingshemmede. 1200 deltakere deltar i arrangementet som er Nordens største i sitt slag og kan minne om Paralympics, bare at det nå dreier seg om fotball og håndball.

Lag med ledere og supportere fra flere land vil komme til Lillestrøm, Lillestrøm og Skedsmohallen. De skal innkvarteres på hoteller i området, de skal busses frem og tilbake til arenaene, det er åpnings og avslutningsseremoni og stor bankett.

– Vi hadde møte i landsturneringsutvalget i går. Det jobbes kjempebra med arrangementet, sier leder Svein O. Solberg fornøyd.

LHK-90 ildsjeler som Lise Rydje og Laila Øverstad og Anne Gommerud er med i underutvalg. I hovedutvalget sammen med Skedsmo FK sitter Kari Larsen, Liv Kari Høilund og Svein Solberg.

– Vi har også folk i underutvalget for premieutdelingen, sier Svein.

Man har også hatt møte med Romerike Blad. Det er håp om solid dekning fra arrangemente.

– Det blir en fin helg som vi skla gjennomføre som en dugnad for alle i klubben, sier Svein.

Man har vært tidlig ute og varslet om dugnaden så man håper det skal gå bra.

Du kan lese mer om turneringen her. Men her får du programmet slik det liger ute på Landsturneringens sider i dag. Det tas forbehold om endringer.

Fredag 29/8

Kl. 16.00 Oppstilling for innmarsj ved Åråsen Stadion

16.30 Vi går fra Åråsen Stadion

17.15 Offisiell Åpning – Lillestrøm Torg

17.45 Vi går videre til Lillestrøm Kultursenter

Her blir det servering til alle deltagere og ledsagere.

Underholdning av flere aktører

(Her blir deltakerene delt i 2 grupper og siste gruppe

får mat kl 19.45)

ca 20.45 Lagledermøte i Teaterkjelleren (Lillestrøm Kultursenter)