Hjem / Nyheter / LHK-90 i gang med planleggingen av Møbelringen Cup

LHK-90 i gang med planleggingen av Møbelringen Cup

Søker 5-6 ressurspersoner til hovedkomite
Er du den rette eller vet du om noen som du vil tipse om? Lillestrøm HK søker 5-6 nye medlemmer til hovedkomiteen for arrangement. Komiteen har ansvaret for landskamper. Første utfordring: Møbelringen Cup. – En prestasjonskomite hvor du både kan lære, erfare og bygge nettverk, sier Odd Granerud i LHK-90.

I disse dager sender styret ut et brev til alle medlemmer i klubben. Det forteller om de nært forestående landskampene og ønsket om å finne nye ressurspersoner som kan delta i planleggingen og koordineringen av større arrangement.

Vi gjengir her brevet og håpet er at du vil respondere på det. Er du den rette eller kan du hjelpe oss å finne henne/ham?

——————————–

Hei, håndball venner!

Vi i LHK-90 har i over 10 år arrangert håndball landskamper i Skedsmohallen.

Både for kvinne- og herrelandslaget.

På disse 10 årene har vi gjennomført over 20 kamper hvor LHK-90 har vært ansvarlig arrangør.

Klubben har arrangert disse kampene med ”bravur” og fått meget god karakter, både fra publikum, regionen og Norges håndballforbund.

Mange av de som er med i dagens hovedarrangements komité har vært med siden den første kampen i -97. En herlig og dyktig gjeng som har levert gode arrangement og ikke minst hatt mye moro sammen. Vi ønsker nå å forsterke og bygge opp en ”ny” hovedarrangements komité` for fremtidige landskamper.

Klubben har siden 2004 påvirket Norges håndball forbund om at vi snart burde få Norges kvinnelandslag til Lillestrøm. Helst i en turnering som betyr noe og med de beste spillerne fra inn og utland.

I mars fikk klubben en henvendelse om å gjennomføre finale runden for

Møbelringen Cup den 23. november.

Vi snakker om verdenseliten for kvinnehåndball med kamper som Danmark – Angola (Afrikas beste lag) og go`biten – Norge – Russland. Hva mer kan vi håpe på.

Klubben ønsker å forsterke og ”utdanne” flere personer til hovedkomiteen og i denne sammenheng ønsker vi å sende ut en generell invitasjon til alle foresatte/eldste spillerne som kan tenke seg å bli med i hovedarrangements komité.

Vi trenger 5/6 nye personer.

Hvorfor skal akkurat du velge å være med i denne arrangements komité. Her har du noen argumenter. Nærhet til toppidrett, utvide nettverket ditt, lærerikt, ønske om å prestere noe og ikke minst mye moro.

Ønsker du å være med i en prestasjons komité som alltid må levere gode prestasjoner.

Ta kontakt med enten Odd Granerud eller Svein Solberg

Sportslig hilsen