Hjem / Nyheter / Dag 2 Partille Cup 2008

Dag 2 Partille Cup 2008

Tøft i heten på Heden
Det er sommervarmt og svetten siler under Partille Cup 2008. Kampen tilspisser seg om plassene til A- og B-sluttspill. For LHK-90s del bød dagen sportslig på både opp- og nedturer. Nå regnes det poeng og målforskjeller foran morgendagen. Se video og bilder.

Opp i mot 30 grader, sol fra skyfri himmel og på Heden midt i Gøteborg sentrum syder det av liv.

Det kjempes knallhardt på banene. Dommerne holder kontroll.

– Bra vær. Fin turnering. Det er helt OK å være på Partille, sa flere spillere og foreldre vi møtte.

Her oppsummerer vi kampene torsdag.

De siste matchene går sent, så det kan drøye med dem. Også bilder og video kommer etterhvert. Idag har vi fokusert på J15 og J14. Det samme med intervjuer og reportasjer.

J18

LHK-90 – Kungsängen IK (Sve) 8-11
Jentene fra J17 møter den antatte puljevinneren, men det er ingen stor forskjell på lagene. Tvert i mot starter det superjevnt. Som i går spiller jentene strålende i forsvar. Det gis juling og det tas juling. Det blir til slutt tap. Årsaken er ifølge trener Arne at det blir litt for mange personlige feil. Vi kaster bort ballen og når man spiller 2 x 15 minutter er det laget som kaster bort ballen minst, som vinner. Men alt i alt en OK kamp. Neste kamp må vinnes, ellers blir det B-sluttspill. Se video her.

LHK-90 – Kärra IK (Sve) 9-12
Kärra er en av de sterkeste lagene i puljen, men igjen starter jentene bra og uten respekt. Ved pause står det 7-7. Kärra har tidligere verdensmester og eliteseritrener Mats Wisander på trenerbenken. Kanskje gjør det utslaget, kanskje ikke, men dommeren unnlater å blåse på 4-5 ifølge Arne soleklare straffer. Jentene spiller opp mot maks, skyter utenfra, trer ballen igjennom, men Kärra vinne rtil slutt. – Vi er rett og slett uheldige i denne kampen, mener trener Arne. Med tre tap og en seier går det mot B-sluttspill på j17-jentene.

J14

Lhk-90 – BK Heid (Sve) 13-15
Jan Terje Sem og Odd Granerud oppsummerer: Jentene gjør en bra kamp, De har fin innstilling, går på og lager bra mål. Men på slutten slipper vi dem fra oss. De står opp og tar noen smeller. Vi gjør det ikke. Det glipper på noen returløp der jentene glemmer å snu seg og følge med på ballen, dermed blir det et snaut tap.

LHK-90 – Hornbæk IF (Dan) 5-10
Jentene spiller i følge treneren den dårligste kampen i Partille så langt. Danskene har ikke noe stort lag, men vi klarer ikke å utnytte det. Vi skyter riktignok 4-5 skudd i stanga, men de går ikke inn. I stedet blir det en svak kamp fra oss hvor vi taper klart til slutt.

LHK-90 – Marsma (Ned) 7-7

Fra dårlig til bra! J14 tar frem igjen det de kan og følger det nederlandske laget hele 1.omgang. På slutten utligner vi og til pause står det 3-3. Også i andre omgangen tar jentene kommandoen,. På slutten leder de med ett mål, men de scorer og vi har ikke marginene på vår side. Dermed ender matchen uavgjort.

J15:

LHK-90 – Aarstad 8-10
Jentene fulkgte Aarstad hele veien. De to lagene byttet på å lede, forteller trener Jan Skyrudsmoen. Så blir en LHK-spiller utvist to minutter før slutt. Dermed får vi to mål mot oss på tampen, to mål vi ikke klarer å ta igjen. En bra kamp likevel. Aarstad er ett av de sterke lagene i puljen.

LHK-90-2 – Stridsklev IL 10-7
Suveren kamp av jentene. Fenomenalt keeperspill. Her løftet jentene seg mange hakk og lagleder Pål gledet seg stort på sidelinjen. Etter 1 omgang leder vi med ett, etter 2. omgang er det tre mål i pluss. Her fikk jentene et velfortjent løft og god selvtillit inn mot de siste kampene.

LHK-90 1 – KFUM Lundagård 11-8

KFUM Lundagård fra Sverige er en av puljefavorittene. Men de må slås om håpet om A-sluttspill fortsatt skal være der. Og Lillestrøm-jentene går utpå kunstgresset og gjør jobben. Svenskene må gå av banen med 8-11 tap. Bra. Dermed kan det bli A-sluttspill fortsatt for J15.

J16
LHK-90 -Elverm 8-13

Det er jevnt i 1. omgang. De leder med to mål, men vi henter dem inn igjen. Kjersti og Jon leder dem etter beste evne, men så blir keeper Cecilie skadet og må ut. Det blir hardt på slutten og Elverum rykker i fra. Og så blåser dommerne av etter bare 13 min. Ingen er klar over at pausen regnes inn i spilletiden. Total tid pr kamp er 30 min – uansett.

Siste gruppespilldag i morgen

I Partille Cup er det de tre første lagene i hver pulje som går videre til A-slutspill. De andre kjemper i B-sluttspillet. I morgen avgjøres det hvem som skal spille hvor. Slik det ligger an pr. skrivende øyeblikk ser J15-1 ut til å kunne kvalifisere seg for A-sluttspill. J16 har fortsatt en sjanse. J15-2. J-14 og J17 er enten klare eller har store muligheter for å nå B-slutttspillet.

Se resultater og tabeller her.

Her er videoen fra LHKs kamper idag

Bilder fra dagens kamper finner du her.