Hjem / Nyheter / J14 og J15 får samme trener i 2008-sesongen:

J14 og J15 får samme trener i 2008-sesongen:

– En spennende utfordring
– En spennende utfordring, sier Jan Terje Sem. J14 treneren tar over hovedtrener-ansvaret for J15. SU-leder Linda Næss Solheim er storfornøyd med å få bruke Jan Terjes kapasitet på ennå et lag i klubben.

– Han er treneren som har høyest trenerutdannelse i klubben og han har gjort det bra med J14. Vi er glade for at vi kan få bruke ham på ett lag til, sier Linda.

Jan Terje Sem ser frem til å ta fatt på trenergjerningen. Fra før av stortrives han sammen med J94. Nå gleder han seg til å bli mer kjent med J15-jentene også.

– Jeg har ikke sett så mye til J15 ennå. Men det får jeg anledning til nå under Partille Cup, sier Jan Terje.

Jan Terje er mer enn vanlig håndballinteressert. Barnehageassistenten synes det er toppen å se fotball eller trene og utvikle unge håndballspillere.

Han kom til LHK-90 for ett år siden og har gjort unna en bra sesong med J-94.

Meningen er at Jan Terje fortsatt skal følge J94 – J14-jentene. Men i tillegg skal han trene J15-1.

J15-2 kommer Gro Bergan og Roy Linnerud til å følge. Gro er tidligere mangeårig LHK og Fjellhammer-spiller. Roy har også lang fartstid i LHK-90 sammenheng.

– Så vi synes vi har fått sydd et godt opplegg nå, sier SU-Linda.

Alle planer for hvordan treningene og kamper blir for de to lagene og lederne rundt lagene er ikke på plass i detalj ennå. Det har man ikke rukket.

Men når sesongen starter opp i august skal de fleste brikkene ha falt på plass.