Hjem / Nyheter / Jentene fikk en overraskelse under Partille Cup:

Jentene fikk en overraskelse under Partille Cup:

Skrevet

Treneren ga hver spiller en gave!
Hver dag inneholdt noe nytt under årets Partille Cup. En kveld dukket trener Arne opp med en ekstra overraskelse: Alle jentene fikk presang. Flotte hudkremer og andre preparater.

Det varmet skikkelig hos jentene da treneren delte ut presanger til hver enkelt av spillerne. En takk for innsatsen siste sesong og en sommergave med ønske om en fin ferie.

– Kona jobber på apotek. Hun reiser en del og får mange nye preparater til utprøving. Det ga meg ideen, forklarer Arne.

– Kult. Det var ordentlig bra saker også, syntes jentene og takket Arne for overaskelsen og trenerjobben siste sesong.

Under fellesmiddagen med foreldrene på restaurant Allegro på Avenyen onsdag fikk Ine en presang. Der var det også en flott hudkrem. Dagen etter var det de andre jentenes tur.

Arne, Linda og Ole-Martin pakket på harde livet tirsdag kveld slik at hver spiller kunne få hver sin presang.

– Herlig gjort av Arne. Og dette var en av tingene som var med på å gjøre denne turneringen så positiv på alle måter. Det har vært kjempestemning i gruppa hele uka og et fantastisk fint oppholdt, sier Ole-Martin.

Ole-Martin, Arne og Linda ble forøvrig etter turneringen rost veldig av foreldrene på e-poster og i samtaler for strålende jobb med laget, både gjennom sesongen og under Partille Cup.

Humørfylte foreldre som var med i Gøteborg ga dem også nye navn: Faderen (Arne), sønnen (Ole-Martin) og Dronninga (Linda).

Under uken var det også andre overraskelser for jentene: Arne ga dem blant annet ulike lekeoppgaver. I praksis dreide det seg om positivtets-trening for å bygge opp rett tenningsnivå foran neste dags kamper. Ellers dukket Siris mamma flere ganger opp med sine akupunktørnåler og massasjekopper. Alle jentene som ville fikk behandling, slik at de skulle være best mulig forberedt foran neste dags oppgjør.

– Bare hyggelig. Jentene er fantastisk flotte å være sammen med. En herlig gjeng, sa Berit, som syntes det var hyggelig å overnatte sammen med dem som leder under årets Baldus Cup.

Top