Hjem / Nyheter / LHK-90 i håndballtoppen:

LHK-90 i håndballtoppen:

Odd valgt inn i regionstyret
-Nå er LHK-90 representert i toppen i håndballregionen. Tidligere klubbleder Odd Granerud er valgt inn i regionstyret i Norges Håndballforbund. – Moro å bli spurt og en spennende utfordring, sier Odd.

Det var på tinget i mai at Odd ble valgt inn i det ni medlemmer store styret i region Østlandet. De ni skal med andre ord styre håndballen i landets største region, en region som består av Oslo, Akershus og Østfold.

-. Jeg fikk en forespørsel av valgkomiteen og sa ja. Det er spennende å få være med på å utvikle håndballen. Her blir det også mye nye ansikter å kjenne og masse å lære, sier Odd.

Odd har vært i klubben i 10 år. Først var han lagleder for eldstedatteren. Så havnet han i styret og ble klubbleder. Nå er han lagleder på yngstedatterens lag, J94.

– Hva brenner du for i håndballen?

– Rekruttering og det å utvikle bedre ledere og organisasjoner. Det jobber jeg med i det daglige. Men det har også opptatt meg i håndballen.

– Antallet lag doblet seg mens du var klubbleder.

– Ja. Vi fikk til det, og det var bra. Jeg tror håndballen har mye å hente på rekruttering og organisasjon. Dessuten ser jeg et potensial i at trenere og ledere blir flinkere til å se og behandle ulike typer mennesker i spillergruppa og organisasjonen rundt dem. Hvis jeg kunne bidra med noe på dette området, hadde det vært fint, avslutter Odd.