Hjem / Nyheter / Partille Cup 2008-filmen er klar:

Partille Cup 2008-filmen er klar:

– Et minne for livet
Partille Cup 1-6 juli ble et minne for livet for alle som var med. – Jeg er fornøyd sportslig. Sosialt ble det også en kjempeuke, oppsummerer Linda Næss Solheim fra sportslig utvalg.Reportasjer, bilder og filmer er nå samlet på en egen side her. Her er også en egen 4 min lang LHK-90 video.

73 spillere og ledere var med i årets Partille Cup. Turneringen var den 39 i rekken og over 15000 deltakere fra 50 nasjoner deltok.

Her finner du videoen med glimt fra LHK-90-lagenes opplevelser.

900 lag kjempet om slutspillplasser og turneringseierer.

Lengst av de fem lagene fra LHK-90 kom J15-1. Jentene spilte seg frem til A-sluttspill, men tapte på sudden death mot naboklubben Rælingen i 1/32 finalen.

J17 spilte seg frem til semifinale i J18-klassens B-sluttspill. J14 nådde også semifinalen i B-sluttspillet.

De øvrige lagene J15-2 og J16 nådde henholdsvis 1/16 finalen i B-sluttspillet og 1/32 finalen i B-sluttspillet.

se bilder, filmer og tekst fra kampene her.

Mål: Fler lag med

– Jeg er fornøyd sportslig. Alle lagene gjorde gode kamper her nede. Flere var nære på å gå til A-sluttspill. Andre tapte overfor svært sterke motstandere, men spilte godt, sier Linda.

Målet neste år er slik hun ser det å få ennå flere lag med i A-sluttspillet. I tillegg ønsker hun at LHK-90 blir representert med flere lag.

– Jeg vil gjerne ha med lag fra 12-13 års klassen. Dette er en kjempefin turnering og en felles klubbsamling vi knapt har maken til, sier hun.

Alle spillere og ledere bodde på samme skole bare noen hundre meter fra arenaen under Gøteborg-oppholdet. Utenom håndballkampene hadde man det sosialt og fint sammen. Det var middager, diskotek, mye hygge og kos og felles arrangementer. Noen glimt fra det kan du se i denne videoen her.

Alle var også med på det store åpningsshowet med fyrverkeri, dans, musikk og innmarsj med flagg.

Se et lite videoglimt her. En mer omfattende video av åpningsshowet ligger her.

Stor takk

– En stor takk til både spillere og ledere for insatsen og fordi alt er gått så bra. Trenere og ledere gjorde virkelig en kjempejobb, de også. De fortjener en stor takk for at de bruker feriedagene sine og står på slik som de gjør, sier Linda.

Mange stiftet også bekjentskap med ungdommer fra andre land under oppholdet. På skolen var det flere nasjoner representert. Der ble man kjent. Og på arenaen Heden midt i byen så man også på hverandres kamper og heiet på hverandre. Mange fine minner ble skapt også der – for eksempel under J16s oppvarming til deres siste kamp.

Se video her.

Idrettslig forbrødring

Mens jentene varmet opp til låten «Follow the leader» samlet noen kenyanske spillere i forskjellige aldre seg og kikket på de norske jentene. Det var tydelig at de likte dansen og musikken som strømmet ut av Ghettonblasteren.
De fikk også en lagleder til å spørre den norske laglederen hvem som spilte musikken og hvor man kunne få tak i den.

Rett etterpå danset og sang de norske og kenyanske spillerne sammen. Det ble en kjempefin stemning og forbrødring over landegrenser via idretten.

Her kan du se nye bilder av J16 og møtet med kenyanerne.

– Kjempefint, sa jentene etterpå etter at de hadde danset, sunget og snakket med de kenyanske ungdommene. De på sin side likte det norske laget så godt at de etterpå stillte mannsterkt opp under kampen deres og heiet. «Go, Team Norway, go», sang de taktfast.

Her kan du også se en video som lagleder Kjersti har tatt.

Se også egne reportasjer fra J17s deltakelse på deres lagside her.