Hjem / Nyheter / Partille Cup, dag 5

Partille Cup, dag 5

Skrevet

Eventyret over
Partille Cup 2008 er over. De to siste LHK-90 lagene røk begge ut i semifinalene i B-sluttspillet. Dermed gjensto bare å pakke, rydde ut av skolen og sette kursen hjem til Lillestrøm i buss. – En herlig uke, var konklusjonen til spillere og ledere etterpå.

Lett duskregn og våte baner ventet våre to semifinalister som grytidlig på Partille Cups siste dag stod opp og startet oppvarmingen.

Slik gikk det:

J18: LHK-90 – Ønnered HK 2 7-10
Jentene er tente, de vil så gjerne nå finalen. Men 1. omgang starter med stang ut, tverrligger over og fire brente straffer. Alt går ut! Da hjelper det ikke at jentene spiller godt i forsvar. Ønnered er gode, men ikke så imponerende. Dette kan vi fortsatt klare, er tonen i pausen. I 2. omgang starter vi opphentingen, men vi pådrar oss noen utvisninger og dermed blir vi hengende på etterskudd. Finaleplassen i B.-sluttspillet ryker med tre mål. Trener Arne oppsummerer etterpå: – Vi viser i kampen hva vi er gode på og hvor vi pr. i dag sliter. Vi er bra i forsvar, men det går litt tyngre fremover. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med hva jentene har gjort i J18-klassen, sier Arne. – Bittert. Dette skulle vi ha vunnet, sa jentene selv, særlig etter at de hørte at Ônnerød tok hjem finaleseieren lett.

Se video fra kampen her.

J14: LHK-90 – HK Backa 6-4
En kamp preget av nerver og spenning i begge lag. Det er snakk om en semifinaleplass. Jentene er redde for å feile og ta ansvar med å avslutte, synes lagleder Odd, men sannelig fikser de det. Det svenske laget kommer på hælene mot flisbyens heltinner, og når dommeren stanser kampen etter full tid, står det svart på hvitt på tavlen: 6-4 til Lillestrøm. – Jentene gjør det bra, dette blir spennende i semifinalen, sier trener og lagleder.

Se øyeblikket da avgjørelsen har falt her.

J14: LHK-90 NHV Oost 2 8-10
Jentene våre gjør så godt de kan. De vil så inderlig nå finalen. Men det vil tyskerne også. Det er jevnt. Ultrajevnt. Vi leder, vi er i føringen og vi holder den lenge – helt til fem minutter før slutt. – Da kommer tyskerne og til slutt er de forbi. Nærmere enn dette kommer vi ikke, oppsummerer Odd etterpå. Men slår fast samtidig: Jentene har gjort en fin turnering og har vist hva som bor i de. Mer trening og kanskje går det hele veien neste gang? Det var ikke mye som skulle ha skjedd, før LHK-jentene kunne ha løftet pokalen i været. NHV Oost tapte senere finalen 7-11.

Snipp, snapp…

I 1730-tiden søndag kveld var Partille Cup 2008 over. 73 spillere og ledere satte kursen hjemover i buss. Først i 22.30-tiden var de tilbake i Lillestrøm, slitne, mange med skrubbsår og skader, men forhåpentligvis alle fornøyd etter uken.

Nå venter noen ukers sommerferie – så er det tid for sesongoppkjøring og seriespill. Vi som har fulgt lagene på sidelinjen i Sverige gleder oss allerede. Stå på, alle sammen, og lykke til videre. Det har vært moro å følge dere på banen!

Top