Hjem / Nyheter / Håp p, at flere bruker websidene sine i 2008/2009

Håp p, at flere bruker websidene sine i 2008/2009

Lagledere på kurs
Seks representanter fra fem lag var 27 august på kurs for å lære seg å bruke websiden til LHK-90. – Dette var enkelt. Nå skal vi få fart på siden vår, sa en av deltakerne, Odd Granerud, fra J14 etterpå.

Kurset ble avholdt i et kurslokale på Norges varemesse i Lillestrøm.

Ddeltakerne lærte i løpet av to timer å legge ut tekst, bilder, video og dokumenter på klubbens hjemmeside.

Det ble også snakket litt om hvilke retningslinjer klubben har for publisering av tekst og bilder av spillere og lag.

– Vi har snakket om å legge ut tekst både fra kamper og andre begivenheter, samt månedsplanen vår, sier Odd Granerud.

Laglederen på J14 stillte med egen pc og hadde også med seg ferdiglaget tekst som ble lagt ut på nettet under kurset. Referatet fra helgens Hummel Nordstrand cup der j14-jentene klarte å gå helt til topps.

Alle lag i LHK-90 skal i henhold til klubbhåndboka bruke lagsidene sine.

De lagene som ikke fant tid til å være representert på kurset, kan sende en e-post til webutvalget, så skal de få tilsendt passord og powerpoint-manualen som ble gjennomgått på kurset. Send e-post her.