Hjem / Nyheter / Hummel Nordstrand Cup 2008:

Hummel Nordstrand Cup 2008:

Skrevet

Foto: Odd Granerud

J-14 helt til topps i stor turnering
Den tradisjonelle og prestisjetunge turneringen i Ekeberg hallen ble for Lillestrøms J-14 en herlig opplevelse. Hummel/Nordstrand cup er en turneringen som tiltrekker seg lag fra hele landet. Likefullt gikk jentene helt til topps. LHK-90s tredje cupseier på kort tid! Vi gratulerer!

Etter en sikker seier i gruppe spillet med 43-24 i målforskjell. Så var jentene klare for sluttspillet. Direkte kvalifisert til kvartfinalen. Der slo vi Flisa med 2 mål. Så møtte vi Sverresborg i semifinalen, et sterkt lag fra Trøndelag. Sverresborg ble slått med sifrene 9-7.

Deretter toppet det seg mot arrangør klubben Nordstrand i finalen.

Spennende, mye nerver og med Nordstrand i ledelsen gjennom nesten hele kampen.

Lillestrøm jentene ledet når det i gjensto kun 3 sekunder. I siste sekund fikk Nordstrand inn sin siste scoring og det ble 12- 12

Kampen skulle nå avgjøres på ”første mål vinner”. Det ble spilt i nesten 4 minutter før avgjørelsen falt. Banens beste spiler Miriam lobbet elegant over keeper og første seier i en så stor turnering for Lillestrøm jentene var et faktum. Glade jenter tok helt av under seiersseremoni og sang ”We are the Champions” og tok med pokalen hjem. Vi gratulerer.

Her kan du lese mer om turneringen.

Resultatene finner du her.

Top