Hjem / Nyheter / Landsturneringen 29-31 august 2008

Landsturneringen 29-31 august 2008

Foto: Landsturneringen 2007 StavangerVelkommen til Lillestrøm
Nå er det duket for Landsturneringen 2008 i Lillestrøm. Utøvere fra hele Norge og deres ledere ønskes velkommen til en spennende helg her på Romerike. Vi i Lillestrøm Håndballklubb skal gjøre vårt ytterste for at oppholdet og arrangementet skal bli bra. Et stort antall dugnadsarbeidere er involvert.

Landsturneringen 2008 i håndball og fotball går av stabelen på Lillestrøm fra 29. – 31. august. 33 lag stiller i håndball, hvor kampene spilles i Skedsmohallen.

E-post med all nødvendig info er sendt ut til alle de som har dugnad og som skal ha oppgaver gjennom helgen.Spillere, foreldre og hele klubben er faktisk engasjert i dugnadsarbeid for å få det store arrangementet vel i havn. LHK-90 har først og fremst hovedansvaret for alle håndballkampene i Skedsmohallen.

Det blir en ny helg med både sportslige og sosiale aktiviteter – og ikke minst – offisiell åpningsseremoni på Lillestrøm Torg og avslutningsseremoni i Lillestrøm Idrettspark.

Landsturneringen er et viktig samlingspunkt for mange utøvere. Kampene i håndball og fotball spilles i Skedsmohallen, LSK-hallen og ute i Lillestrøm Idrettspark. Utøverne skal i tillegg få oppleve både underholdning, dans, diskotek og teater i løpet av oppholdet.

Du kan lese mer om det som skjer i Landsturneringen 2008 ved å besøke turneringens nettsider.

Landsturneringen i håndball og fotball er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund.

I år er det Norges Håndballforbund Region Øst og Akershus Fotballkrets som står for gjennomføringen av det hele.

De har igjen gitt stafettpinnen videre til oss i LHK-90 og Skedsmo Fotballklubb.

Også Skedsmo Kommune er naturlig nok sterkt involvert.

– Det er et kjempearrangement. Planleggingen har foregått i over ett år. Uten noen primus motorer hadde det vært tøft for klubben vår å påta seg et så stort arrangement. Men nå går det, takket være ildsjelene og dugnadskulturen vår, sier Svein Solberg, klubbleder.

Selv har han også jobbet mye med arrangementet. Vi vet at han så sent som onsdag kveld satt sammen med familien og laget og laminerte 1500 turneringskort.

vi håper på et bra arrangement og ønsker alle lag og utøvere lykke til!

Se også hva vi tidligere har skrevet om arrangementet – trykk her.