Hjem / Nyheter / Brikkene faller på plass:

Brikkene faller på plass:

J15-1 og J15-2 slås sammen
Brikkene faller på plass for J15. Førstelaget og andrelaget skal trene sammen og dele på kampene. De har nå også fått et felles trener og lederapparat på plass. – Dette kommer til å bli bra, mener sportslig leder Linda Næss Solheim.

Jakten på trener førte i sommer til at J15-trener Jan Terje Sem sa ja til å ta J14 også.

Men det ble tøft å trene både J14 og J15 pluss oppgaver for regionen.

– Det var ikke heldig for jentene. Heller ikke for meg, sier Jan Terje, som er glad at ting nå ordner seg til det beste for alle.

Flere av spillerne valgte også å prøve seg i Rælingen og andre klubber i påvente av om trenerapparat og sesongopplegg kom på plass.

På toppen av det hele måtte begge J15-lagene ha ny lagledelse.

Dermed ble det en real nøtt å knekke for klubb og styre for å sikre et best mulig tilbud videre for de mange dyktige j15-spillerne.

I påvente av en permanent løsning har man delt på treningene. Også sportslig leder Linda Næss har steppet inn.

Nå synes det som man endelig har funnet en god løsning:

– Jentene trener sammen. Førstelaget og andrelaget går sammen. Og de deler på alle kampene. Treneren for andrelaget, Gro Bergan, fortsetter som trener for alle sammen, dessuten har vi fått med oss Roy Linnerud som hjelpetrener,
sier Linda.

Gro har spilt håndball og vært trener i mange år og kjenner også jentene godt.
Det samme gjør Roy. Han har vært både pappa og lagleder i klubben tidligere.

Dermed ser det ut til å flaske seg litt mer for LHK-90s 15-åringer.

– Jeg tror og håper at dette blir bra, avslutter Linda Næss Solheim.