Hjem / Nyheter / Fjellhammer 96-1 – LHK-90 18-16

Fjellhammer 96-1 – LHK-90 18-16

Dommeravgjørelsene avgjorde
Første treningskamp etter sommerferien ble en merkelig match.- Denne gangen må det nesten være lov å si at vi ikke hadde dommeren med oss. Arne var likevel brukbart fortnøyd etter treningsoppgjøret mot Fjellhammer.

Ferien hadde ikke helt tatt slutt hos våre jenter da dommeren blåste i gang kampen. Fjellhammer gå opp i 5-0 ledelse. Men så våknet LHK-jentene. Plutselig var energien, stå-på-viljen og overgangene der.

Vi bøttet inn mål og stengte forsvaret. 12-7 stod det i vår favør. Storspill rett og slett og frustrasjonen spredte seg hos Fjellhammer. Der tok jentene stadig i bruk tøffere midler for å stoppe oss. Det fikk de lov til – samtidig som dommerne med ett satte i gang en veldig streng linje mot oss.

Både spillere, trenere og foreldre – til og med Fjellhammer-tilskuere – reagerte. LHK-spiller etter LHK-spiller ble sendt av banen med utvisning – den ene avgjørelsen mer uforståelig enn den andre.

– Han tok oss ut av matchen. En etter en. Det er klart at Fjellhammer tok oss igjen når vi i lange perioder måtte spille med fire ute, sier Arne oppgitt.

Selv om Fjellhammer vant, var Arne fornøyd med kampen.

– Det var en OK gjennomkjøring fra vår side, men de 7 første minuttene var ikke bra. Da var vi ikke med. Ellers satt overgangene våre – til og med et par av de vi har slitt med ellers.

Kampen var en del av oppkjøringen til Spar-kvaliken 6 september.

– Da venter noe helt annet oss. De lagene har forbredt seg godt i sommer og de har sett oss spille for å være forbredt. Men målet er poeng og at vi kommer oss med i Østlandsserien. Det klarer vi om jentene vil og har troen.

Arne synes treningene etter ferien har vært bra selv om han ikke er 100 prosent fornøyd med hvordan jentene har sørget for løpe- og styrketreningen gjennom sommeren. Det virker ikke som alle har fulgt egentreningsprogrammet like godt, mener han.

Denne uken er nesten alle spillerne på skoletur i Rondane. Bare fire spillere var på trening mandag. Men vi håper at jentene likevel er fit for fight både til kommende helgs Spar-kvalik og seriespillet. Jentene skal få bra med trening, mener Arne, siden jentene også må spille damekampene denne sesongen.

Siri ble skadet i hoften etter et par voldsomme sammenstøt med en Fjellhammer-spiller.