Hjem / Nyheter / G10 høst 2010

G10 høst 2010

Håndball for gutter født 2000/G10.

Gutter født i 2000 (G10) har trening i Skedsmohallen bane 3 tirsdager kl 1700-1830 og fredager kl 1700-1800. På tirsdag har vi først en time med generell håndballtrening og deretter en halv time med styrketrening.

Vi er ca. 12 spillere, og vi har en bra trener samt oppmann og egen arrangement ansvarlig i lagledelsen så alt ligger til rette for at vi skal utvikle oss videre og få et lag som kan spille i serien i årne som kommer.

Mange av guttene på laget spiller også fotball i LSK og vi er avhengig av koordinering mot fotballen for å få dette til, men det fikser trener’n da han også er fotballtrener for flere av de samme guttene.

Vi ønsker oss en trener til (evt. assistenttrener) til, gjerne en/ei som spiller på et eldre lag i LHK.

Det er ikke noe lag eller egen trening for gutter født 2001, men de som ønsker det er velkommen til å bli med på laget vårt. To av guttene på laget er født i år 2001.

Bli med og tren opp allsidighet med ball. Håndball er en av de mest voksende idrettsgrener i Norge, og sporten er topp å kombinere med andre idretter, ikke minst fotball.

Se foto fra treningene nedenfor.