Hjem / Nyheter / LHK-90 – Linderud 24-24

LHK-90 – Linderud 24-24

Seieren glapp på slutten
– Jentene gjorde det bra så lenge kreftene holdt, sier Arne Sæther, trener for damelaget. 15 min før slutt ledet jentene med 7 mål. Det endte uavgjort. Status etter to kamper: To poeng.

Først seriekamp i J17. Så seriekamp som damelag i 5. divisjon. Det ble en lang dag for jentene i Tærudhallen 20. oktober.

Trener Arne Sæther var fornøyd da han kunne dra hjem. Ikke minst fordi jentene spilte bra i siste kampen – bra så lenge kreftene holdt.

– Vi skulle tatt poengene her også. Men jentene ble slitne på slutten. Da mister vi også litt grepet, sier han.

Slik så han kampen:

1. omgang:

Arne og spillerne hadde klarert på foråpnd at de skulle bruke noen minutter å se an kampen. Slik ble det også. Linderud startet med å lede med to-tre mål. Så kom vi igang. På slutten av omgangen overtok vi ledelsen og gikk til pause med 13-12.

2. omgang:

I starten ruller vi over de betydelig eldre Linderud-spillerne. De virker rett og slett kjørte. Men Linderud har en langskytter. Hun prøver jentene å få kontroll på. Med blokker og med frimerke. Men vi klarer ikke å stoppe henne helt. Dessuten begynner de å spille offensivt forsvar mot oss. Det liker vi ikke, i hvert fall ikke i dag. En 7 måls ledelse blir spist opp i løpet av minutter og i stedet for at vi får straffe og punkterer matchen i sluttminuttet får de kontre og sette inn uavgjort-resultatet.

– Bra innsats. Vi er aggresive. Har mer tempo enn i første kampen. Og spiller OK så lenge kreftene holder, avslutter Arne.

Målscorere: Cecilie 5, Elisabeth 4, Siri 4, Marte 3, Stine 3, Andrea 2,
Veronika 1, Maiken 1, Ine 1

Utvisninger: 2

Her er bilder fra kampen

Her er resultater og tabell etter serierunde 2.