Hjem / Nyheter / LHK-90 – Vestli 13-17

LHK-90 – Vestli 13-17

Tap i serieåpningen i J17
– Brukbart bakover. Men det knyter seg litt fremover, sier Trener-Arne. I serieåpningen i Tærudhallen 20. september møtte vi et gammelt, kjent lag – Vestli. Denne gang var Oslo-jentene strået vassere og stakk av med alle poengene.

På Vestli-laget fant vi også igjen flere av profilene vi tidligere har møtt på Veitvet og Ammerud. Og i dag løp de litt fortere oss og fikk ballen til å gå kneppet hurtigere. Det vant de på.

– Kampen er stort sett grei. Vi slipper inn 17 mål. Det må vi akseptere. Men det knyter seg fremover, vi sliter med tempoet og få ballen til å gå og virker som om vi mister litt av selvtilliten, oppsummerer Arne.

1. omgang:

Jentene får en dårligst mulig start på kampen. Vestli går rett opp i 5-1. Er det underskudd på selvtillit idag? I hvert fall tør de ikke å gå i de rommene de går i på trening. Arne synes ikke det er nok bevegelse, hverken med eller uten ball, heller. Arne tar timeout. Så kryper vi innpå. Men ved pause er det fremdeles tre mål.

2. omgang:

Det er det samme som går igjen som i 1. omgang. Men vi blir litt flinkere og spiller oss til flere bra avslutninger. Men for å få mål på dette nivået, hvor vi møter gode lag med skolerte spillere, må vi få ballen til å gå, løpe, og stupe inn og sette sjansene. Og du må gå for målene. Og vite at de koster blod og smerte. Men akkurat idag mangler jentene det siste. Sluttresultat: 13-17.

– Jentene kan spille fenomenalt, de. Men noen ganger er det som de tror de er dårligere enn de er. Dette var en slik dag, sier Arne.

Ikek fornøyd

Hva sa så Vestlis trener etter macthen?

– Jeg er ikke fornøyd. Og det er best at jeg ikke uttaler meg i hele tatt.

Til foreldrene hevdet han at han hadde talt opp 66 tekniske feil under matchen.

Arne mener at Vestli var et lag vi burde kunne ha slått.

– De hadde en strekspiller vi slet litt med. Men ellers regner jeg vel med at det er lag som vi skal møte som er bedre enn Vestli, slutter han.

Målscorere: Stine 3, Marte 3, Cecilie 3, Maiken 2, Siri 1, Elisabeth 1

Utvisninger: 2

Her kan du se bilder fra kampen.

Her finner du tabell og resultater.