Hjem / Nyheter / Seriepremiere 2008/2009-sesongen:

Seriepremiere 2008/2009-sesongen:

-Moro å se gutta utvikle seg
Det skal bli moro å se dem utvikle seg, sier G95s nye trener Maria Kronborg (31). Flere av LHK-90s lag hadde seriepremiere denne helgen. I Tærudhallen 7 september viste spillerne på G95 den nye treneren deres mye bra.

Endelig ruller seriespillet igjen. Vi fulgte ett av dem – Gutter 95. Les resultatene til resten av lagene som var i aksjon her.

G95-gutta åpnet veldig bra mot Fet 2 og ved pause var det jevnt. Utover i 2. omgang ble guttene ligget ett og to mål bak, men de bet godt fra seg og gjorde noen susende fulltreffere. Det var først på slutten at Fet-guttene dro i fra.

20-14 ble resultatet til slutt.

Maria overtok laget i juni. Hun er lærer ved Tæruddalen skole på Skedsmokorset. Blant annet i kroppsøving.

Hun har også 20 års håndballbakgrunn. Med erfaring fra 1. divisjon med Fredrikstad Ballklubb.

– Jeg spilte helt til menisken og knærne røk. Jeg har sånne knæs som Kari Traa, ler Maria.

Hun synes det er kjempeartig å kunne bruke sin håndballkunnskap på gjengen med guttespillere og se dem utvikle seg som lag og spillere.

Hun har også tro på at de skal løfte seg flere hakk i år:

– Målet er å bli best mulig. Det betyr at dvi skal få med oss flest mulig poeng.

Guttene spiller G13 på nivå 2 i serien i år og Maria og mener laget skal ha ambisjoner om å bli blant de 3-4 beste. Klarer man det, kan man ta et nytt steg og se videre mot nye mål.

– Vi trener to ganger i uken. Og de er blide, trivelige gutter å trene. De viser meg mye bra på trening for tiden, også, så den neste utfordringen vår er å få ut det vi gjør på trening i kampsituasjonen, sier Maria.

Hun og lagleder Liv Karin er enig om at det som trengs er matching akkurat nå. Ellers er underskriver Liv Karin på at det er en herlig guttegjeng Lillestrøm er i ferd med å få frem i 1995-års klassen. Det vil si: De fleste er født i 95, men det er også en 94 spiller og to 96-spillere med.

Totalt er gjengen 14 spillere.

Se lagbilde av demher og matchbilderher.