Hjem / Nyheter / Klubbkveld i Skedsmohallen 8. desember

Klubbkveld i Skedsmohallen 8. desember

Satser på fullt «trøkk»
Mandag 8. desember blir det klubbkveld i Skedsmohallen for alle lag fra 12 år og opptil 17 år. Møt opp. Det blir mange spennende kamper mot andre inviterte klubblag.

Det er oppmøte for alle spillere kl. 17.00. Det vil bli felles innmarsj for alle lag, med presentasjon av lagsapparatet.

Fra kl 18.00 til kl. 21.00 vil det bli kamper på alle baner. Du vil få nærmere beskjed fra lagledelsen på laget når du skal spille og mot hvem. Viktig at alle er med å heier når de selv ikke spiller kamp, også foreldre. Her skal vi prøve å få skikkelig ”trøkk” under matchene.

Dette er også kvelden for å kjøpe årets julegaver. I tillegg til de vanlige LHK produktene har vi nå fått inn tøffe supporterskjerf med Lillestrøm Håndballklubb (kr. 100,-) og drikkeflasker med LHK logo (kr. 50,-)

I tillegg er kafeteriaen åpen med salg av kaffe, vafler og kaker og lignende.

Møt opp og ta med foreldre/søsken, tanter/onkler og besteforeldre eller venner så lager vi håndballfest i Skedsmohallen.

Her kan du se bilder og lese fra fjorårets klubbkveld.

Her er mer fra 2006-samlingen, inkludert en film.