Hjem / Nyheter / Kråkerøy – LHK-90 23-16

Kråkerøy – LHK-90 23-16

Mange feil avgjorde
Mandag kveld var vi på langtur til Fredrikstad. Med kampslutt kl. 22.00 var ikke de fleste hjemme før nærmer midnatt.

Før kampstart ble taktikken lagt. Vi så Kråkerøy spille kamp nylig, og var klar over lagets storskytter og at de er glad i å løpe.

1. omgang
Lagene følger hverandre ganske tett i starten. Midtveis i omgangen får Kråkerøy et lite overtak, før vi kjemper oss inn i kampen igjen og er oppe i 6-7 ledelse. Kråkerøy får noen raske mål mot slutten, og det står 10-7 til hjemmelaget når pausesignalet går.

2. omgang
Starter bra med to scoringer til oss og vi er med i kampen. Men så skjer det samme som vi sliter med i første omgang også. Vi gjør mange enkle feil i angrep og det blir vi straffet hardt for når vi møter såpass gode lag som vi gjør nå i høstsesongen. Kråkerøy rusher inn 10 mål på oss. Når kampen er ferdig står det 23-16 til Kråkerøy.

Etter kampen oppsummerer Arne.
For å begynne med det som er positivt, så står vi godt i forsvar mot etablert angrep. Vi har blitt flinke til å avtale hvem som går ut og støter og hvem som holder seg inne. Vi sideforskyver også bra. I angrep så har vi flere flotte overganger, og vi spiller oss til gode målsjanser i perioder. Det som ødelegger en del for oss i dag er at vi har for mye balltap/tekniske feil på vei fremover. Vi har 27 ballmiss i løpet av 2 omganger og det er ny ”rekord” siden vi begynte og notere under kampene.

Nå er det bare å lade batteriene på nytt, så er vi klare for nye kamper til torsdag mot Rommen og søndag mot Høland.

Målscorere:
Stine 3, Cecilie 3, Marte 2, Veronika 2, Ine 2, Siri 2, Anne Kim 2.

Utvisninger:
1×2 minutter

Se bilder fra kampen her.