Hjem / Nyheter / LHK-90 – Holter 29-13

LHK-90 – Holter 29-13

Damelaget fortsatt ubeseiret
Holter hang med på spillet til LHK-90 i halve førsteomgang, derfra og ut var det bare ett lag på banen.

Før kampen pratet vi litt om muligheten for å hente hjem den første 2 poengeren, etter at de to første kampene endte med uavgjort. Taktikken var hurtig ballspill og løping med hele laget..

1 omgang:

Spillet flyter ikke helt som vi ønsket. Vi gjør en del tekniske feil i angrep, samtidig som vi bruker litt tid på å løse Holters angrepstrekk. Etter hvert kommer vi mer inn i kampen, og når det blåses til pause leder vi 10-7.

2 omgang:

Det er som ett nytt lag som kommer på banen. Vi tar føringen fra første sekund og spiller håndball opp mot det beste vi kan. Vi står sterkt i forsvar som fører til at vi vinner ballen og rusher Holter i senk. Vi gir oss ikke før det står 29-13 i vår favør.

Etter kampen oppsummerer Arne. Etter at vi fant ut hvordan de skulle løse forsvarsjobbingen hadde vi god kontroll på Holter Vi vinner fordi vi orker å løpe mer enn motstanderen. Det vi må jobbe mer med, er å få ballen til å gå hurtigere. Da slipper vi å bli låst opp av større å litt mer erfarne damer som vi møter i 5. divisjon. En grei og velfortjent seier som førte til at vi klatret opp på 3 plass på tabellen. Nå venter litt tøffere motstand i de neste kampene, men vi er godt forberedt.

Dagens målscorere:
Cecilie 8, Maiken 5, Marte 5, Anne Kim 4, Andrea 3, Siri 2, Stine 1, Ine 1

Utvisninger:
2 x 2 minutter, 1 direkte rødt.

Se bilder fra kampen her.

Se andre resultat og tabell her.