Hjem / Nyheter / LHK-90 – Fet 21-25

LHK-90 – Fet 21-25

Skrevet

Tap i treningskamp
I en liten pause mellom alle høstens seriekamper, ble det mandag kveld spilt treningskamp mot Fet. Dette er en motstander vi kjenner godt etter flere møter de siste årene. De to siste kampene har endt med seier til Fet

Første omgang starter på verst tenkelig måte. Fet går aggressivt til verks og setter inn skudd fra distanse og kontrer på våre enkle angrepsfeil. De får en ledelse på 5-6 mål før våre jenter våkner. Vi jobber oss sakte, men sikkert inn i kampen, og til pause står det
10-13 til Fet.

Andre omgang starter nesten like dårlig som første. Fet går på nytt opp i en 6 måls ledelse før vi setter i gang. På det nærmeste er vi bare 2 mål bak, men dette var tydeligvis ikke dagen vi skulle vinne. Tilslutt ender det 21-25 til Fet.

Etter kampen oppsummerte Arne kort. Vi spiller egentlig en god kamp, bortsett fra at jentene ikke er tilstede på banen i det dommeren blåser i gang kampen. Motstanderen får en 6 måls ledelse i begge omgangene. Det koster mye krefter å hente inn et så stort forsprang. Fremover på banen viser vi mye godt angrepsspill når vi er tålmodige nok til å vente på mulighetene.
Da er det bare å pakke kofferten for Arne. 10 dager i Tyrkia venter. Han er tilbake og rekker damekampen mot Holter og J-17 kampen mot Slitu den 19 oktober.

Fet ønsket returmatch i Fethallen i november. Da er vi klare, og da skal vi være med i kampen fra første sekund.

Målscorere: Cecilie 6, Anne Kim 3, Siri 3, Veronika 2, Marte 2, Ine 2, Elisabeth 1, Maiken 1, Stine 1.

Utvisninger: 3 x 2 min.

Se noen bilder fra kampen her.

Top