Hjem / Nyheter / LHK-90 J97-2 – Rælingen 13-8

LHK-90 J97-2 – Rælingen 13-8

Fikk revansje mot Rælingen
fjor tapte de begge kampene mot Rælingen klart. I Tærudhallen søndag 12. oktober fikk J97-jentene vist at de hadde vokst som håndballspillere. Seieren ble soleklar. – Fantastisk moro, jublet både spillere, trenere og foresatte etterpå.

Vi møter noen av krumtappene på vei ut av Tærudhallen. Det er høst, det er sol og en flott søndag ettermiddag.

– Rælingen er knallgodde. Jentene trodde de hadde tapt på forhånd. Men så slo de til og storspilte. I tre omganger. Den siste er ekstra-omgangen som spilles i J11-års klassen for å stimulere offensivt forsvar, forklare trener Anne Bjerkelund (40).

De to spillerne Therese og Sara er skjønt eninge.

– I dag var vi i form. Innsatsen var helt på topp.

Først ble naboklubben beseiret i to omganger med 13-8. Deretter var det tredje omgang med offensivt forsvar: 13-4!

– Vi var knallgode i forsvar!

– Var det det som gjorde at dere vant?

– Vet ikke helt. Men allerede på oppvarminga stemte alt. Da tok vi sjuern som vi pleier. Vi vant helt klart oppvarminga også. Og etterpå gjorde vi som vi gjør på treninga. Det funket helt topp.

20 spillere

J97 er 20 spillere pr idag. Det er nok til 2 lag. Og trener Anne Bjerkelund har delt gjengen inn i fire jevne grupper. Gruppene A, B, C og D rulllerer på å spille kamper i begge seriene de er med på. Rotasjonenn gjør at alle får mye spilletid og at alle får spille med alle.

– Vi startet opp med det nå nettopp og det virker som det fungerer kjempebra, sier trener Anne Bjerkelund.

Mamma og supporter Vibeke Alnes – forøvrig LHK-90s dommerveileder for de yngre dommerne – nikker og er enig.

Fin gjeng

Spillerne er en fin gjeng, bedyrer de, og Therese og Sara er igjen veldig enige.

– Visst kan det være litt krøll innemellom. Men stort sett er vi en kjempegjeng som har det veldig bra sammen.

– Hva har vært gøyest?

– Baldus Cup var helt topp. Det beste vi har vært med på. Da bodde vi på skole og ble veldig godt kjent med guttene på G11 i klubben. Vi lå og sendte meldinger til dem til langt på natt – helt til mamma og de andre voksne ble forbannet og sa at vi måtte sove, gliser Sara.

Sara er datteren til trener Anne.

– Har alt vært like morsomt da? Ikke noen kjipe opplevelser med håndballen i hele tatt ennå?

– Jo… maten på Baldus Cup. Det er det dårligste Taco-kjøttet og de kaldeste Taco-lefsene jeg har fått i hele mitt liv, sier Therese, og Sara nikker helt enig.

Jentene håper på mer Baldus Cup denne sesongen.

Er på gang

Men først har de bestemt seg for å fortsette å vinne seriekamper som den mot Rælingen.

– Vi er på gang nå, vi skal fortsette å spille like bra, bedyrer duoen og tar farvel med oss.

Vi ønsker dem lykke til videre.