Hjem / Nyheter / LHK-90 – Slitu 19-25

LHK-90 – Slitu 19-25

– Bra så lenge kreftene holdt
– Jeg synes det var en bra kamp så lenge kreftene holdt, sier trener Arne Sæther. Nok en gang måtte J17 gi tapt for Slitu. 19-25 endte kampen. Ikke minst utvisningene kostet oss dyrt.

Laget denne gang:

Jeanette, Andrea, Siri, Maiken, Marthe, Cezza, Anne-Kim, Elisabeth, Stine. På benken: En skadet Bettina, som vi håper legene snart får frisk igjen.

1. omgang:

Slitu scorer først, så overtar vi. Det er jevnt omgangen gjennom. Vi gjør det vi skal, synes Arne. Men vi sliter på å få tak på strekspilleren til Slitu. Ennå så godt vi kjenner henne nå, får hun slippe til litt for ofte. Helt på tampen er hun igjennom igjen. Det koster Ine et direkte rødt kort. Resten av matchen ser hun fra tribunen – sammen med foreldrene. Pauseresultat: 12-12.

2. omgang:

Utvisningene feller oss. De kommer som perler på en snor. Det koster krefter å spille undertall. Dermed blir kamputviklingen som forventet. Selv om Jeanette gjør nok en flott kamp i mål: Slitu rykker i fra. En stund følger vi dem fire mål på etterskudd. Men på tampen blir det seks måls forskjell. Sluttresultat: 19-25 i Slitus favør.

Etter matchen oppsummerer Arne:

– Jeg er mest fornøyd med lagmoralen. De prøver hele tiden. Så lenge kreftene holder, gjør vi det ganske bra i grunn.

– Mindre fornøyd med?

– At vi ikke lærer det med strekspilleren til Slitu. Vi kjenner både henne og hvordan Slitu spiller. Men vi får bare jobbe på. Slike kamper som dette er fin trening.

Målene våre:

Cezza 9, Stine 3, Andrea 2, Marte 2, Siri 1, Ine 1, Elisabeth 1.

Utvisninger:

5 utvisninger + ett direkte rødt kort.

Se resultater og tabell her, besøk gjesteboka her.

Se bilder her.