Hjem / Nyheter / Borgen – LHK-90 28-18

Borgen – LHK-90 28-18

Svart dag på håndballbanen
Før denne runden lå damelaget på andreplass på tabellen. Med seier over Borgen ville vi vært helt oppe i ryggen på Lørenskog.

Før kampen var vi optimistiske og trodde på seier. Vi vet at hvis vi spiller opp mot vårt beste, vil de fleste lagene i 5. divisjon ha problemer med å slå oss. Siri og Andrea var fohindret i å være med. Laget besto av: Jeanette, Veronika, Maiken, Marte; Elisabeth, Stine, Anne Kim, Cecilie, Ine, Bettina

1.omg.
Vi får en god start på kampen og leder etter hvert 1-4. Vende punktet skjer når Elisabeth blir tatt hardt i angrep, og får en smell i hodet. Borgen tar fullstendig over og vi henger ikke med i svingene. Til pause står det 13-9 til Borgen.

2.omg.
I pausen bestemmer jentene seg for at denne kampen skal snus, og går ut på banene med målsetning om at denne kampen skal vinnes. Men i stedet for at vi tar tak, er det igjen Borgens damer som styrer kampen. Med unntak av små perioder hvor vi biter oss fast har Borgen full kontroll og vinner tilslutt med 10 mål.

Arnes oppsummering.
En dårlig kamp fra vår side. Vi gjør ikke det vi er blitt enige om på forhånd. I angrep går vi i feil rom. Det vi har terpet på de siste treningene satt ikke, så her må det øves mer. I forsvar hvor vi normalt sett er veldig gode stemmer det heller ikke. Vi flytter ikke beina hurtig nok inne på linja, og kommer ikke opp i Borgens skyttere. Vi må gå helt tilbake til sept. 2007 sist vi slapp inn så mange mål. Nå er det bare å glemme denne kampen fortest mulig, og håpe at det bare var en arbeidsulykke.

Etter denne kampen ramlet vi ned på 4. plass, men med likt antall poeng med Borgen og Skjetten som ligger på henholdsvis 2. og 3. plass.

Målscorere:
Stine 5, Marte 5, Cecilie 4, Maiken 1, Bettina 1, Ine 1, Anne Kim 1.

Utvisninger:
2 x 2 minutter.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.