Hjem / Nyheter / Fjellhammer – LHK-90 22-15

Fjellhammer – LHK-90 22-15

B-sluttspill for J-17 etter jul
Før matchen mot Fjellhammer hadde vi regnet ut at vi måtte slå de med 8 mål for å gå til A-sluttspill. Vanskelig, men ikke umulig. Seier var første målsetning, så skulle vi se an kamputviklingen før vi tenkte antall mål.

1 omgang.
Her henger vi godt med. Forsvar står godt og vi scorer fra de fleste posisjoner på banen i angrep. Til pause står det 9-8 til Fjellhammer og optimismen er stor i spillegruppa. Dette har vi tro på at vi skal rette opp etter pause.

2 omgang.
Vi sliter med å takle det offensive forsvaret til Fjellhammer. Sakte men sikkert drar Fjellhammer ifra. Tilslutt står det 22-15 i deres favør. Da er det bare å gratulere de med den siste plassen i A-sluttspillet. Så får vi fortsette å trene, for at vi skal hevde oss i B-sluttspillet etter jul.

Arnes oppsummering:
I dag synes jeg ikke Fjellhammer var noe særlig bedre enn oss spillmessig. Men de har bedre utelling på skuddene sine. Når våre vinger blir sonet ut, må resten av laget bli bedre til å utfordre på egen hånd. Rommene er der. Ellers spiller vi oss til mange gode sjanser. Mange innspill til linje som ender med straffer til oss.

Dagens målscorere:
Cezza 6, Bettina 3, Siri 2, Anne Kim 1, Marte 1, Ine 1, Elisabeth 1

Utvisninger:
Ingen

Se bilder fra kampen her. Se slutt tabell her. Send en hilsen her.