Hjem / Nyheter / Høland 2 – LHK-90 19-23

Høland 2 – LHK-90 19-23

Velfortjent seier igjen
For andre gang på under 1 uke hentet damelaget hjem 2 poeng, og klatrer med det opp på 2. plass på tabellen.

Før kampen ser vi Hølands lag varme opp. Arne kjenner igjen flere av damene som har spilt på et høyere nivå tidligere. Laget deres består av en god miks av rutinerte damer og yngre krefter.

1. omgang
Høland kommer best i gang og dunker inn noen mål fra bakspillerne. Vi starter med 6:0 forsvar, men Arne legger raskt om til 5:1 og vi får straks mer kontroll i forsvaret. Fremover på banen lykkes vi også. Når Stine dundrer ballen i nota fire ganger på like mange angrep, er det vi som overtar. Til pause står det 9-14 til LHK-90.

2. omgang
Vi sover litt i starten og Høland reduserer hele 4 ganger før vi får vår første nettkjenning.
20 min. ut i andre omgang har Høland ledelsen 19-18 og får tildelt straffe. Den redder Jeanette elegant. I dag redder hun 4 av 8 straffer som Høland får, og har en redningsprosent på 52% i kampen. Hjemmelaget ryker på 2 utvisninger i sluttminuttene, og vi kontrollerer inn til 19-23 seier. Etter kampen var det bølgen foran publikum, som i dag var flinke og støttet laget veldig bra.

Oppsummering fra Arne
En veldig bra håndballkamp fra vår side. Det er sterkt å slå dette Hølandslaget som består av flere gode spillere. Det er god moral i laget gjennom hele kampen. Flere av jentene får i dag kjenne hvordan det er og møte sterke rutinerte spillere. Det gjør vondt, men vi greier allikevel å beholde humøret oppe. En fin arbeidsseier hvor alle jentene bidrar.

Etter kampen skryter også Hølandstreneren av LHK-90 sine 17 åringer. Med oppfordring om å ta godt vare på spillerne, så vil det bli et veldig godt lag på sikt.

Dagens målscorere:
Stine 6, Ine 5, Maiken 4, Anne Kim 3, Cecilie 3, Siri 1, Veronika 1

Utvisninger:
5 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Se resultat og tabell her. Send en hilsen til jentene her.