Hjem / Nyheter / J12 utklasset Kløfta.

J12 utklasset Kløfta.

Solid seier etter en bra 2. omgang.

LHK-90 hadde full kontroll og feide Kløfta av banen.
Selv om jentene ikke kom skikkelig igang i første omgang, var det aldri tvil om hvor seieren ville havne.

Kampstart kl. 18.15 ble en utfordring for disse friske A-menneske-jentene. Første omgangen gikk med til å få opp turtallet. Stillingen ved pause var 7 – 3 til LHK-90.

Etter en «wakeup-prat» i pausen, ble det mere trøkk i andre omgang. Jentene banket inn 10 mål.
Emily og Marte I fikk fart på skuddarmen og feide inn 4 mål hver. Flott!
Forsvarsspillet satt bra og Kløfta klarte kun å overliste Thea en gang.
Kampen endte 17 – 4 til LHK-90. Seieren gav avansenment til 6 plass på tabellen. Gratulerer!

Endelig var Marte L med på laget igjen etter armbruddet. Et fint mål ble det også i come-back’et.
Sandra har trent lenge og fikk til en fin debut.

På LHK-90’s lag spilte; Maiken, Silje, Helei, Emily, Sofie, Marte L, Sandra og Marte I. Keepere Vilde og Thea

Til helgen venter et tøft oppgjør mot topplaget Ull/Kisa 1. Vi gleder oss veldig!