Hjem / Nyheter / LHK-90 – Raumnes/Årnes23-13

LHK-90 – Raumnes/Årnes23-13

Oppskriftsmessig seier til damelaget
Kampen ble flyttet til Tærudhallen pga Skedsmohallen ikke var klar etter landskampen i helgen. Det gjorde ingenting og LHK-90 vant med like mange mål som Norge gjorde mot Russland. Med seieren er damelaget igjen oppe på opprykksplass i 5.div.

Før kampen gikk vi gjennom det vi visste om R/Å og taktikk ble lagt etter det. Vi var klar over hva enkeltspillere hos R/Å sto for, og keeperens ferdigheter.
Kun Ine var forhindret i å være med på dagens kamp.

1 omgang
Vi kommer fint i gang og leder 7-2 når R/Å sin trener tar time out. Vi blir enige om å fortsette med det vi driver med og det lykkes. 14-8 står det i vår favør når det blåses til pause.

2.omgang
Selv om vi gjør en del feil er R/Å aldri i nærheten av å hente oss inn. R/Å prøver både å ta ut enkeltspillere, og spille 4:2 forsvar uten at noe hjelper. Kampen ender tilslutt 23-13. Faktisk samme siffer som sist vi møtte R/Å.. Les om den kampen her. Etter denne kampen klatrer vi igjen opp på 2. plass på tabellen.

Arnes oppsummering:
En grei kamp. Jentene gjør akkurat det vi ble enige om på forhånd. Men vi må heve oss til neste kamp. Vi kaster bort en del baller på vei fremover på banen. Mot bedre lag blir vi straffet hardt for dette, men i dag gikk det bra. Ellers er det hyggelig at alle noterer seg på scoringslista i dag.

Dagens målscorere:
Stine 6, Bettina 5, Cezza 4, Siri 2, Veronika 1, Maiken 1, Marte 1, Elisabeth 1, Anne Kim 1, Andrea 1.

Utvisninger:
ngen

Publikum:
Etter en periode med bra støtte, var publikum totalt fraværende under dagens kamp. Kanskje mange var slitne etter helgens landskamp, men regner med at dere kommer sterkere tilbake. Terningkast 1.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.