Hjem / Nyheter / LHK-90 – Asker 1 14-25

LHK-90 – Asker 1 14-25

Vi tapte for et lag som egentlig er mye bedre enn oss, sa Arne til jentene i garderoben. Da hadde de nettopp tapt 11-25 for serieleder Asker 1, et lag som trener 9 1/2 time i uken og som satser på å slåss om sluttspillseieren i årets J17-klasse.

Laget: Anne-Kim, Jeanette, Siri, Maiken, Cezza, Marte, Elisabeth, Ine, Verro, Stine.

Asker er ubeseiret i serien. De spiller både J17, J18 og Spar-serie. Et lag som består av spillere fra gamle topplag i J91-klassen som Vollen og Jardar. I Tærudhallen møtte de uten førstekeeperen, landskagsmålvakten i 17-års klassen, samt noen andre, men det var mange gode håndballspilere på banen – ikke minst nr 34 Kavli, en av de bedre spillerne vi har sett denne sesongen.

1. omgang:

Jentene spilte årsbeste i uken, så vi var spent på hva de ville prestere her. Arne hadde snakket om viktigheten av å løpe hjem. Asker 1 liker å løpe, elsker å rushe. Og i starten går det bra. De tar ledelsen, men vi er med på 2-2 og først når vi får noen utvisninger, rykker de fra. Men forsvaret sitter ikke like bra som mot Drøbak/Frogn i Umbro Cup. Til pause står det 7-14. Ledelsen har Asker tatt på siste delen av omgangen.

2. omgang:

Vi starter bra. Får tettet bakover. Asker sliter med å score. Vi spiller oss frem til noen sjanser eller fyrer av utenfra, men avslutningene går utenfor eller på keeper. Likevel: Etter 15 minutter leder vi 2. omgang med 2 mål. Asker har først og fremsty spiller nr 34 Kavli. Det er hardt, tøft og publikum på sidelinjen har også meninger om det som foregår. Vi går på en utvisning, så en til. Og da rykker Asker i fra igjen. Kampen ender 14-25 etter at vi en stund var nede i fire mål forskjell.

Oppsummering:

Vi ble opptatt på annet hold og fikk ikke snakket med Arne etter kampen, som skal gå gjennom kampen med jentene på treningen mandag. Men det han sa til jentene var at de hadde kjempet, men tapte for et lag som egentlig er en del bedre enn oss. Vi kommer tilbake med mer, men etter matchen dro alle hjem for å forberede seg til dugnadsinnsats dagen etter – den store begivenheten Møbelringen Cup med Norge mot Russland i Skedsmohallen. Ikke rart om Linda var oppspilt – i ført den nye funksjonærgenseren med Møbelringen Cup på brystet.

Se bilder her.