Hjem / Nyheter / Loddsalg på Obs

Loddsalg på Obs

Skrevet

Jenter 91 skal til Granollers Cup
For ca 2 år siden begynte vi å leke med tanken på å dra til Barcelona på håndball Cup. Nå er turen bestilt og 22. Juni 2009 drar vi til en uke med sol, varme, bading, shopping og ikke minst håndball.

På et foreldremøte ble det bestemt at vi skulle prøve å finansiere turen med dugnader for jentene. Utallige dugnadstimer senere begynner vi nå å nærme oss målet. Jentene/foreldrene har deltatt på alt fra tomflaskesamling, publikum på tv-show, kakesalg, rydding/sjauing til loddsalg på Storsenteret og Obs.. I dag var det Bettina, Andrea, Siri og Marte sin tur. Ikke så mye trafikk på Obs i dag, men likevel noen kjærkomne kroner inn på lagskontoen. I dag var det til og med en ”kjendis” som bidro med penger i kassa. Otto Fredrikson kjøpte lodd og stilte velvillig opp på fotografering.

Linda,Siri,Otto og Marte

Les mer om Granollers Cup her.

Top