Hjem / Nyheter / Stem frem klubben i ditt hjerte

Stem frem klubben i ditt hjerte

Støtt LHK-90 på 30 sekunder
Nå gjelder det å vise klubbfølelse for LHK-90. Norges Idrettsforbund har avfyrt startskuddet for nok en omgang med «Klubben i mitt hjerte». – Stem på LHK-90 og hjelp oss å vinne penger som vi kan investerte i nytt utstyr, oppfordrer hovedlagleder Pål Bråthen.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité ønsker derfor nå å løfte fram idrettslagenes f arbeid, blant annet gjennom kampanjen «Klubben i mitt hjerte», som vi nå arrangerer for femte året på rad.

Årets kampanje begynte lørdag 8. november og varer til fredag 21. november.
I løpet av den perioden kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag stemme på – og jobbe for – at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og muligheten for å ta del av utstyrspremiene på til sammen 410.000 kroner.

– Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta i «Klubben i mitt hjerte», og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet i våre idrettslag, sier idrettspresident Tove Paule.

Hovedlagleder Pål Bråthen og alle som er glad i Lillestrøm-håndballen sier:

– Kast deg igang med å stemme og send stafettpinnen videre til familie, slekt og venner. Her må alle kluter til. Og samtidig viser vi at vi er glad i håndballklubben vår.

Gjennom de to ukene kampanjen varer kan du stemme på ”klubben i mitt hjerte” innenfor fire ulike klasser. Klubben med flest stemmer innenfor de ulike klassene vinner gavekort på utstyr til en verdi mellom 25.000 – 100.000 kroner.

Norsk Tipping står for premieringen, og det deles til sammen ut kr 410.000.

Vinnerne blir publisert på P4 og i Dagbladets papirutgave lørdag 22. november.

Stem på DIN klubb her. Og oppfordre andre til å gjøre det samme!

Informasjon om kampanjen finner du forøvrig på www.idrett.no