Hjem / Nyheter / Alle LHK-90s ungdomslag samtidig i Skedsmohallen:

Alle LHK-90s ungdomslag samtidig i Skedsmohallen:

Vellykket klubbkveld
Det ble mye fin håndball å se på klubbkvelden i Skedsmohallen. Ros til lagledere som hadde invitert gjestende lag til å spille treningskamp. To av lagene som allerede har rapportert på sine hjemmesider om matchene sine på hjemmesiden er J96 og J91. Les
her og her.

Det hele begynte med innmarsj kl. 17.00 for alle. Deretter ble lagsapparatene for hvert av lagene presentert.

Alle lagene hadde selv fått ansvaret for å be inn en motstander og klokken 18.00 startet de 3 første kampene.

På bane 1 var det J12 som tok i mot Fjellhammer. En tøff kamp som endte med seier til Fjellhammer.
Les eget referat her.

På bane 2 spilte J13 mot Rælingen. En jevn kamp i starten, men LHK jentene holdt distansen ut og vant tilslutt fortjent 16-10

Gutter 13 spilte på bane 3. De hadde bedt inn Trøgstad/Mysen. Her var det også lenge jevnt og spennende, men T/M trakk det lengste strået og vant 17-25.

Etter en liten pause var det kl. 19.00 klart for 2 nye kamper. J14 tok i mot Gjerdrum på bane 1. Nok et jevnt oppgjør. Lagene følger hverandre gjennom 2 omganger, men Gjerdrum blir for sterke mot slutten og vinner med 2 mål.

J15 fikk besøk av Lørenskog på bane 2. LHK jentene spilte godt og viste frem mye fin håndball, men Lørenskog kunne også sakene sine bra og vant 20-24.

Kl. 20.00 var det de eldste lagene som skulle i ilden. J16 hadde bedt inn Skedsmo til nabo oppgjør. En tett og tøff kamp som endte med Skedsmo seier 16-19.

Samtidig på bane 2 spilte J17 mot AFSK/BSK. Lagene fulgte hverandre side om side til det gjensto 10 minutter. Derfra og ut løp LHK jentene fra motstanderen og vant 27-22.
Se eget referat her.

Mellom kampene var det mulighet for å kose seg i kafeteriaen. Her var det salg av kaffe og vafler med mer. I tillegg kunne man få kjøpt klubbeffekter.

Linda Solheim i su, kunne fortelle at det var mange positive tilbakemeldinger fra trenere og spillere. Hun sender også en takk til Steinar, Ivar, Laila, Maiken og Stine som stilte velvillig opp som dommere. I tillegg kom det inn en del penger til klubbkassa fra salg av kaffe og vafler, så vi sier oss fornøyd med arrangementet.

Torsdag 11. desember blir det klubbkveld for de yngste lagene. Gry Linnerud forteller at da er det spillerne fra 8 til 11 år som skal møtes i hallen. Her blir det kamper, gløgg og pepperkaker i tillegg til salg av klubbeffekter.

Se noen bilder fra klubbkvelden her.