Hjem / Nyheter / Arne, Linda og Ole-Martins halvårsrapport:

Arne, Linda og Ole-Martins halvårsrapport:

– Ennå bedre etter jul
18 kamper er spilt. 8 seirer, 2 uavgjort og 8, tap. Etter jul kan det bli ennå bedre. Lagledelsen ved Arne, Linda og Ole Martin har laget en halvårsrapport som er sendt ut til alle i og rundt laget. Her kan du lese hva jentene har gjort og hva som er planene fremover.

Halvårsrapport for J-91

Hva har vi gjort siden sesongen startet 1. Mai.

Etter ca.14 dager treningsfri i starten av mai, kom vi i gang med treningene 19. mai. Første mål var Partille Cup 1-6 juli. Her gikk det over all forventning med et knepent tap i semifinalen i J18 B-sluttspill. Etter dette var det ferie som sto i hodet på de fleste. Et egentreningsopplegg ble delt ut, men dagbøkene viste veldig varierende treningsmengde gjennom sommeren. 11. august var vi igjen samlet til felles treninger.

Totalt har vi gjennomført 56 treninger og gjennomsnittlig oppmøte er 9,4 pr trening. Vi har deltatt i kvalifisering til Spar serien J-18. Dette var nødvendig for å kunne komme med, å få en plass i Østlandsserien J-18. Her møter vi de beste 18 årslagene i Region Øst og Innlandet. Dette har vi merket i flere tøffe kamper i høst, men uansett er disse kampene verdifull trening for laget.

Foruten dette har vi spilt i Region Øst J-17 nivå A. Her har vi møtt mange gode lag, men vi har gitt dem god matching. Pga noen lag som har trukket seg, vil vi etter jul spille A-sluttspill i denne klassen. Dvs. at vi er med og spiller med de beste lagene i regionen. Begge puljene før jul har blitt slått sammen til en.

Laget har også kvalifisert seg til ¼ finale i Umbrocup. Her skal vi møte Kolbotn en gang ut på nyåret.

Jentene har også spilt LHK-90 sine 5. divisjonskamper. Her har det foreløpig gått bedre enn vi trodde på forhånd. Laget har flere gode kamper og ligger på en fin fjerdeplass når det nå er halvspilt serie med like mange poeng som andre og tredjeplassen.. Vi spilte også nylig 1/8 finale i Umbrocup mot Jardar (4.divisjon) hvor vi tapte knepent.

Status før jul hvis vi ser bort fra østlandsserien er følgende. Laget har spilt 18 kamper hvor 8 har endt med seier, 2 uavgjort og 8 tap. Med litt bedre konsentrasjon og litt høyere innsats på treningene etter jul tror vi at vi skal gjøre det minst like bra i siste halvdel også. Kanskje bedre.

Vi har fått målscorer nr. 2000 som ble Marte. Laget har scoret 638 mål bare denne sesongen. Vi er ennå ikke helt ferdig for i år. Søndag 28. desember møtes vi i Marikollhallen for å spille 4 kamper i Julecupen.

Det har blitt avholdt et foreldremøte og tre spillermøter.

Ellers har laget stått på med dugnader. Alt fra flaskedugnader, loddsalg, ryddedugnad til kakesalg. Dette har ført til en del kroner på konto, men vi mangler fortsatt noe. Første depositum til Granollers Cup på kr. 26.500,- er allerede innbetalt.

Med denne lille oppsummeringen vil vi i lagledelsen ønske alle spillere og foreldre en riktig God Jul. Slapp av og lad batteriene på nytt. I 2009 braker det løs med enda flere spennende og morsomme oppgjør på håndballbaner rundt omkring på Østlandet.