Hjem / Nyheter / Det er tid igjen for LHK-90s populære tilbud til de yngste:

Det er tid igjen for LHK-90s populære tilbud til de yngste:

Allidrettstilbud for 6 og 7-åringer
Lillestrøm Håndballklubbs rimelige og populære allidrettstilbud til 6 og 7-åringer har startet opp igjen. – Det er bare å melde seg på, sier styremedlem Pål Bråthen. Treningene foregår denne sesongen i Skedsmohallen.

Tilbudet som LHK-90 tilbyr de aller yngste og deres foresatte er preget av allsidighet og lek og at barna får prøve seg i ulike former for idrett.

Det legges vekt på lek til musikk, lek med apparater og turneringer med ball.

For de eldste, 7-åringene, blir det også mulighet til å delta i Loppetassen, den populære håndballturneringen som for mange er det første steget inn i håndballspillet.

Nytt av året er at allidrettskolen er flyttet fra Kjellervolla skole og til treningssalen i Skedsmohallen.

Da kommer de yngste rett inn i idrettsmiljøet og trener samtidig med eldre håndballjenter og håndballgutter.

Styremedlem Pål Bråthen forteller at det i år er lege og tidligere aktiv idrettsutøver Hoang Oang Ngyen som leder tilbudet for 6-åringene.

Håndballspiller Tina Kildahl leder aktivitetetene for 7-åringene. Hun har med seg to hjelpetrenere fra J15, Marion Karlsrud og Helene Velle Olsen.

6-åringene trener tirsdager 17 til 18

7-åringeme trener tirsdager 18 til 19.

– Alle er velkomne. Det er bare å komme eller å melde seg på, sier Pål Bråthen.

Har du spørsmål vedrørende allidretten kan du ta kontakt med Svein O. Solberg på 913 09 405 eller pr. mail sos@messe.no. Les her om tidligere års allidrettilbud.