Hjem / Nyheter / Gå ikke glipp av klubbkvelden

Gå ikke glipp av klubbkvelden

Spennende matcher og trøkk på tribunen
Bra motstandere fra gjestende klubber. Fullt trøkk på tribunene. Og salg av alt fra kaffe til klubbeffekter. Vel møtt til en fargerik og spennende kveld i Skedsmohallen 8 desenver. En kveld som kommer til å vise mangfoldet, bredden og alt engasjementet rundt håndballmiljøet i LHK-90.

Mandag 8. desember har vært forberedt fra styre, sportslig utvalg og arrangementkomiteen lenge.

Da blir det klubbkveld I Skedsmohallen for alle lag fra 12 år og opptil 17 år.

Det er oppmøte for alle spillere kl. 17.00. Det vil bli felles innmarsj for alle lag, med presentasjon av lagsapparatet.

Fra kl 18.00 til kl. 21.00 vil det bli kamper på alle baner. Spillerne vil få nærmere beskjed fra lagledelsen på laget når de skal spille og mot hvem. Viktig at alle spillere er med å heier når de selv ikke spiller kamp, også foreldre. Her skal vi som sagt prøve å få skikkelig ”trøkk” under matchene.

Dette er også kvelden for å kjøpe årets julegaver. I tillegg til de vanlige LHK produktene har vi nå fått inn tøffe supporterskjerf med Lillestrøm Håndballklubb (kr. 100,-) og drikkeflasker med LHK logo (kr. 50,-)

I tillegg er kafeteriaen åpen med salg av kaffe, vafler og kaker og lignende.

Møt opp og ta med foreldre/søsken, tanter/onkler og besteforeldre eller venner så lager vi håndballfest i Skedsmohallen.

Styret og sportslig utvalg i LHK-90