Hjem / Nyheter / God motstand på klubbkvelden

God motstand på klubbkvelden

Pause; Marit gir gode råd

Bra kamp mot Fjellhamar.

Etter to tøffe seiekamper, inviterte vi like godt serievinner Fjellhamar til LHK-90 klubbkvelden vår. Som forventet bød FIL på meget god motstand og J12 fikk bra matching.

I første omgang hang vi ikke helt med hverken i forvar eller angrep. FIL ledet fortjent 7 – 2 ved pause.

I andre omgang var LHK-90 J12 langt bedre. Jentene hevet seg betraktelig og gav FIL god motstand. J12 spilte veldig bra i forsvar og FIL måtte virkelig slite for for å score sine 5 mål.
Få lag spiller like godt som oss i forsvar i år, noe vi kan lese rett ut av serietabellen.

Angrepsspillet ble også betraktelig bedre hvor vi fikk til bedre bevegelse med høyere balltempo.
Jentene stod på og førsøkte seg på, og lyktes med en del innøvde kombinasjoner.
Megakult å se jentene få til det vi har trent så mye på i år!
LHK-90 scoret 4 mål i andre omgang og spilte helt jevnt med FIL. Kjempebra!!

Vi må få takke G13 for mange gode treningskamper i høst. Disse fysisk tøffere treningene er bra for jentene.
Kjempebra at også LHK-90 J13 ville møte oss til treningskamp. Vi liker utfordringer og gleder oss til julecup og videre seriespill på nyåret.