Hjem / Nyheter / LHK-90 ber deg om gode innspill:

LHK-90 ber deg om gode innspill:

– Vi trenger nye personer i styre og utvalg
– Vi er på utkikk etter både lederkandidater, styrekandidater og nye medlemmer i utvalgene, sier Pål Bråthen. Han, Gry Linnerud og LHK-90s valgkomite er i full sving noen måneder før årsmøtet. Nå oppfordres du til å melde deg eller sende inn forslag på noen du tror kan gjøre en god jobb for Lillestrøm håndballklubb.

Valgkomiteen består av også av Knut Brotnow J-13, Gunn Brenna J-13, Petter Nylend J-11 / G-13, Janne Pettersson J-11, Liv Kari Høylund G-13 og Gry Linnerud J-15.

Knut Brotnow er leder.

Meød deg eller kom med forslag på kandidater her.

Til nå har utvalget hatt to møter og komitemedlemmene er i gang med å sondere rundt om i klubben etter gode kandidater.

– Vi trenger innspill fra alle medlemmer om navn. Oppfordringen går rundt til alle lagene og alle håndballvenner generelt, sier Pål.

Det trengs navn på personer som er aktuelle som leder for klubben.

Men det trengs også forslag på kvinner eller menn som kan ta på seg kassererjobben, vervet som styremedlem med sportslig ansvar og oppgaven med å være kasserer.

I tillegg ønsker man seg medlemmer eller ledere av økonomisk utvalg, arrangementutvaklget, sportslig utvalg og webutvalget.

Her i klubbhåndboka kan du lese litt om hva de ulike oppgavene går ut på.

– Alle lag må ha foreldermøte etter jul og representanter fra valgkomite og styret skal være med å presentere de ulike oppgavene, forteller Pål.

Det vil også bli laget en powerpoint som informerer om jobbene som man nå ønsker besatt.

– Er du medlem, eller bare glad i håndballklubben, meld inn navn. Det er noe av det viktigste du kan gjøre for klubben akkurat nå, sier Pål, og ber folk gjerne melde seg selv.

– Å ta en periode eller to i et verv er givende og noe du ikke angrer på, lover han.

For LHK-90 som klubb er det viktig å fornyer seg, få fordelt ansvar og oppgaver på flere, og sørge for at klubben kan utvikle Lillestrøm-håndballen videre.

Klubben har over 500 medlemmer, av dem cirka 250 aktive, og har en omsetning på over en million kroner i året.

Pengene sprøytes inn i kjernevirksomhetene: Å tilby både et bredde og talenttilbud til Lillestrøm og omegns unge.

Klubben har i dag 17 lag med i regionserier, driver en allidrettskole og har et oldgirlstilbud.