Hjem / Nyheter / LHK-90 – Jardar 19-23

LHK-90 – Jardar 19-23

Bra kamp i Umbro cup
– Vi hadde ikke marginene på vår side. Jentene spilte en kjempekamp, mente trener Arne Sæther. Umbro Cup-eventyret er over. Jardar slo LHK-90s damelag 23-19. Men oppgjøret var jevnt.

Laget denne gang:

Jeanette, Ine, Veronica, Marte, Cezza, Siri, Stine, Bettina og Silje fra J16.

Jardar ligger midt på tabellen i 4. divisjon og er et ungt og friskt lag bestående av blant annet tre J91-spillere. Våre jenter er alle født i 1991, men har slått godt fra seg i femte divisjon denne sesongen, så dermed var det spennende å se hvordan de to lagene ville stå mot hverandre.

Forøvrig hadde vi en A-lags debutant i dag. Silje fra J16 var med, kom innpå, og gjorde sine saker bra. I 2 omgang så vi friske takter og forsøk på å sette igang både overganger og avslutninger. Flott levert.

1. omgang.

Jentene våre henger med fra starten. De gjør en bra omgang, men har ikke marginene med seg. Våre skudd går stang ut, Jardar-jentenes stang inn. Dessuten klarer vi ikke å vinne overtallsperiodene våre. Pauseresultat: 7-11

2. omgang:

Publikum maner Lillestrøm-damene til dåd og vi scorer jevnt og trutt. Ligger to mål etter en periode. Men så får vi utvisninger mot oss og Jardar-damene klarer å tre ballen frem til spillere som er fri. Dermed leder de med 5 mål en periode, men så svarer vi igjen. Både i forsvar og angrep. Til slutt ender kampen 19-23 i Jardars favør.

Etter kampen oppsummerer Arne kampen slik:

– Vi holdt følge med dem. Jentene spiller en kjempekamp. De står på for fullt hele kampen gjennom, er bra bakover, og får vist hele registeret fremover. Vi scorer 20 mål mot dette fjerdedivisjonslaget. Det er ikke så galt. De ligger midt på tabellen tross alt. Vi hadde dessuten marginene også mot oss. Her gikk ballen i tverrliggeren og føk rett ut i hendene på motstanderen og ikke i våre. Vi tapte på overtallsperiodene.

Målscorere i dag:

Siri 5, Stine 2, Marte 3, Cezza 2, Ine 4, Bettina 3