Hjem / Nyheter / Lørenskog 1 – LHK-90 26-18

Lørenskog 1 – LHK-90 26-18

Skrevet

Toppoppgjør i Skårerhallen
Nesten samtidig som våre EM helter spilte finale, var det også toppoppgjør i Skårerhallen. Det var 1. plass mot 2. plass på tabellen i damenes 5. divisjon.

Før kampen var det mange kjente fjes å se hos motstanderen. Flere tidligere LHK-90 spillere meldte overgang til Lørenskog før årets sesong. Ingen tvil om at Lørenskog har et sterkt lag, hittil hadde de cruiset ubeseiret gjennom 5. divisjon.

Vårt motto før kampen. Alt å vinne, ingenting å tape.

1. omgang
Vi kommer fint i gang og leder de første 20 minuttene av kampen. Selv om vi gjør noen feil, er heller ikke Lørenskog feilfrie. De siste 10 minuttene er vi litt uheldig. Vi havner i undertall, samtidig som vi brenner noen 100 % sjanser. Likevel leder ikke Lørenskog med mer enn 3 mål til pause.

2. omgang
Her svinger det voldsomt i prestasjonene. Vi sover i starten av omgangen. Lørenskog vinner de 12 første minuttene 9-2. De neste 15 minuttene er det vi som lykkes og vinner denne perioden 4-8. Tilslutt vinner Lørenskog fortjent 26-18.

I dag tapte vi for et bedre lag, men forskjellen er ikke så stor. Med dette resultatet ramlet vi ned på 4. plass.
Førstkommende søndag spilles siste serie kamp før juleferien. Da kommer Skedsmo på besøk i Skedsmohallen kl. 18.05. Håper publikum kjenner sin besøkelses tid og kommer og støtter damelaget i nabooppgjøret. Det ryktes om gratis gløgg og pepperkaker på tribunen.

Målscorer nr. 2000 kom ikke i dag.

Arnes oppsummering
kommer senere.

Dagens målscorere:
Ine 4, Marte 3, Stine 3, Maiken 3, Cezza 2, Bettina 2, Anne Kim 1

Antall utvisninger:
4 x 2 minutter

Se tabellen her. Les hva Lørenskog skriver om kampen her.

Bilder fra kampen her. Og send en hilsen her.

Top