Hjem / Nyheter / Ta et avbrekk i julestria

Ta et avbrekk i julestria

Kom og støtt damelaget i Skedsmohallen
Søndag 21. desember kl. 18.05 spiller damelaget til LHK-90 sin siste seriekamp før jul. Her trenger laget fullt trøkk og støtte fra tribunen når Skedsmo kommer på besøk.

Det er LHK-90 sitt J-17 lag som spiller damekampene i 5. divisjon. Årsaken er at hele damelaget raknet i sommer. Etter sommerferien manglet klubben både spillere og trenere som ville satse. Dermed var det en ting å gjøre for styret:

Trekke laget fra seriesystemet eller be J-17 redde klubben fra bøter og måtte starte på nytt igjen i bunnen av seriesystemet om ett år eller to.

Målet var i utgangspunktet å berge plassen i 5. divisjon, men når vi nå nærmer oss halvspilt serie ligger laget på 4. plass i den jevne serien.
For å se tabellen trykk her.

Derfor oppfordrer vi spillere, foreldre og alle andre i klubben til å komme på søndag og heie laget frem til seier mot Skedsmo. Det vil bli servert gløgg og pepperkaker på tribunen, så her er det mulighet til å komme i den rette julestemningen.