Hjem / Nyheter / Fare for å ikke få på plass nytt styre i LHK-90:

Fare for å ikke få på plass nytt styre i LHK-90:

Innstendig oppfordring fra valgkomiteen
– Vi står i fare for å ikke få på plass et nytt styre og vil instendig oppfordre alle til å delta i jobben med å få dette på plass, sier valgkomiteleder Knut Brotnow rett för det varslede årsmötet i LHK-90.

25 mars er det årsmöte. Fire nye medlemmer skal inn i styret.

Årsmöteinnkallingen er sendt ut. Valgkomiteen har jobbet hardt. Men alle forsök på å skaffe ny leder og nye styremedlemmer har til nå strandet.

Nå er det krise.

– Det er fare for at vi ikke får på plass et nytt styre. Nå håper vi at en innstendig oppfordring på nettet og til alle lag i klubben skal gi resultater, sier Knut Brotnow, valgkomiteleder.

– Kjenner du noen gode kandidater, ta kontakt med oss snarest. Eller oppfordre dem selv. Ennå bedre: Kunne du tenke deg å engasjere deg, ta ansvar, men vil ikke melde deg selv, gjör det nå. Ikke vent, ikke nöl. Ta kontakt med oss.

Valgkomiteen ledet av Knut Brotnow har henvendt seg til alle lag.

De har lys og lykt etter aktuelle kandidater til de ledige postene.

I tillegg har komiteen laget en omfattende power point som gir konkret informasjon om vervene som önskes fylt.

Her kan du lese mer om hvilke jobber vi må fylle. Og hva jobbene innebärer for deg. Hva slags stötte du kan få. Og hva vi önsker oss. Les, tenk og responder!

Ring eller send epost til valgkomiteleder Knut Brotnow – i dag – trykk her.

Her er forövrig agendaen til årsmötet:

Saksliste:

1. Åpning
2. Valg av møteleder og referent
3. Årsmelding 2008
4. Regnskap 2008
5. Kontingent
6. Budsjett for 2009
7. Innkomne forslag
8. Valg

Möt frem og delta, alle som
kan!