Hjem / Nyheter / Inntekt til lagskassa

Inntekt til lagskassa

Salg av baderomsvekter.
Før jul ble det sendt ut en gladmelding til alle laglederene fra styret. Alle lag fikk mulighet til å selge baderomsvekter til venner og kjente, og overskuddet skulle gå uavkortet til lagskassa.

Foreløpig har ikke så mange lag benyttet seg av muligheten, men for de som har gjort det har det blitt snakk om mye penger.

J17 har foreløpig solgt 118 vekter, noe som har resultert i kr. 10.000,- på lagskontoen. Mandag kveld treffer vi Laila Øverstad i hallen i det hun henter 10 nye vekter. Hun har totalt solgt 44 stk. Det eneste jeg har gjort er å sende ut mail til arbeidskollegaer i tillegg til å henge opp noen lapper med bilde av vekten. En lettvint dugnad for laget. Ryktene om de fine baderomsvektene til en superbillig pris sprer seg, og bestillingen tikker stadig inn.

J15 og G13 er også i gang med salget. Nå er det bare for de andre lagene å hive seg rundt før lageret går tomt. Bestill vektene til din lagleder, som sender inn felles bestillig for laget.

Her kan du se Baderomsvekten