Hjem / Nyheter / LHK-90 – Ås 15-19

LHK-90 – Ås 15-19

Skrevet

Tap i første kamp i A-sluttspill
Det var lett å se på jentene at omstillingen fra en stille periode til å forberede seg til kamp var hard. Noen slitne og småsnufsete kropper var tunge å dra i gang. Etter hvert ble vi klare og vi hadde tro på at dette skulle gå riktig vei.

Andrea og Stine var forhindret i å være med. Dagens lag besto av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine og Bettina.

1. omgang.
Etter en vanskelig start tar Arne time-out på stillingen 1-6. Jentene har hittil brukt veldig lite tid i angrep, og mye arbeid i forsvar som koster krefter. Derfor får de beskjed om bruke mer tid i angrep så vil mulighetene komme. Jentene følger rådet og det fører oss helt i ryggen av Ås. Mot slutten av omgangen spiller vi i overtall, men lykkes ikke og Ås går til pause med 7-10 ledelse.

2. omgang.
Nå sitter ting litt bedre. Vi spiser oss sakte, men sikkert inn på Ås. Når det gjenstår 6 minutter er vi ett mål bak og snapper ballen. Men i stedet for at vi utligner, mister vi ballen og Ås kontrer inn mål imot. Neste angrep går ballen utover sidelinjen og Ås setter inn et nytt mål på oss. Så små er marginene, og når dommeren blåser for siste gang i fløyta står det 15-19 til Ås.

Arnes oppsummering:
I dag taper vi kampen på at vi ikke er tålmodig nok i angrep. De gangene vi bearbeider litt, spiller vi oss til fine sjanser. Savner også at flere melder seg på og tar litt ansvar.
I tillegg taper vi to overtallsperioder. Med litt økt konsentrasjon vinner vi disse periodene, og mer er det ikke som skal til.

Dagens målscorere:
Marte 6, Bettina 4, Ine 2, Siri 1, Anne Kim 1, Cecilie 1

Utvisninger:
3 x 2 minutter + rødt kort

Se bilder fra kampen her. Se andre resultater her. Og send en hilsen her.

Top