Hjem / Nyheter / LHK-90 – Skjetten 21-18

LHK-90 – Skjetten 21-18

Damelaget holder stø kurs
Selv om ikke hele troppen var i tipp topp form henter vi hjem 2 poeng mot Skjetten. Før matchen var vi usikre om vi hadde nok spillere, men alle meldte seg spilleklare etter å ha kjent hvordan kroppen fungerte på oppvarmingen.

Sist gang vi møtte Skjetten endte det uavgjort. Les om det her. I dag ville vi det annerledes, og vi ligger nå på opprykksplass med en kamp mer spilt enn lagene bak oss. De som spilte dagens kamp var Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine og Bettina. Andrea var forhindret i å være med.

1. omgang.
Igjen kommer vi bakpå fra start. Det har nesten blitt vårt varemerke at vi skal ligge 4-5 mål etter før vi begynner spille håndball. Som vanlig spiser vi oss inn på motstanderen igjen også. Og til pause står det 7-7

2. omgang.
Lagene følger hverandre side om side. Vi scorer på våre sjanser, samtidig som vi sliter med å løse Skjettens angrepstrekk. Mot slutten for vi likevel et lite overtak og vinner greit 21-18. I dag må vi gi en ekstra takk til Jeanette i mål som redder 3 viktige straffer, og tillegg har en redningsprosent på 50

Arnes oppsummering:
I dag er det mye positivt. Jentene har god moral. Selv om vi kommer litt bakpå, så gir de aldri opp. Vi sliter med tellefeil på kantovergangene til Skjetten, men ut i andre omgang løser vi den også. Mot slutten syns det at vi er bedre trent enn motstanderen og vi vinner dermed fortjent. I tillegg har vi Jeanette som gjør en strålende jobb i dag.

Dagens målscorere:
Stine 4, Bettina 4, Cecilie 4, Ine 3, Maiken 3, Marte 2, Siri 1

Utvisninger:
1 x 2 minutt

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.