Hjem / Nyheter / LHK-90 – Drøbak/Frogn 13 – 9

LHK-90 – Drøbak/Frogn 13 – 9

Vinnerlaget + Thea

Fortjent seier over Drøbak/Frogn

I første seriekamp etter jul møtte J12 Drøbak/Frogn.
Et lag vi aldri tidligere har spilt mot. Lagene matchet hverandre bra og begge leverte en god kamp. LHK-90 var strået hvassere og dro i land en fortjent seier.

Innledende serie var ferdigspilt før jul. J12 endte på en 6. plass i en serie med mange gode og jevne lag. Vi er nå i gang med B-sluttspillet på Nivå 1. Etter en fantastisk Julecup og en bra treningsuke, hadde vi tro på seier før avkast.

Oppgjøret mot Drøbak/Frogn starte jevnt selv om LHK-90 ledet 3 – 1 etter 6 minutters spill.
Jentene leverte litt variabelt forsvarspill i denne perioden og etter 11 minutter utlignet Drøbak/Frogn til 4 – 4. Herfra og inn spilte jentene bare bedre og bedre i forsvar. Flott innsats av alle sammen og spesielt av Silje som scoret 4 mål i denne omgangen.
Ved pause ledet LHK-90 7 – 5.

I andre omgang fortsatte LHK-90 sitt gode spill. Etter 8 minutter hadde jentene opparbeidet seg en 10 – 5 ledelse. Deretter fulgte en bra periode av Drøbak/Frogn som klarte å reduserte ledelsen til 10 – 8.

En liten uro bredte seg på LHK-90-benken, men helt uten grunn. Herfra og inn «rula» LHK-90! Målene kom jevnt og trutt.
Kampen endte med en fortjent 13 – 9 seier.
GRATULERER!!

Alle spillerne leverte en god kamp og nok en gang takk til Live og Pernille (J11).

På LHK-90’s lag spilte; Maiken, Silje, Helei, Marte L, Ingvild, Sandra, Pernille, Live og Marte I. Keeper Vilde og Thea.

Lagledesen fra begge lag var enige om at dommerne holdt bra nivå, noe vi setter stor pris på.

Vi gleder oss til neste søndag hvor Kolbotn 1 er motstander i Sofiemyrhallen.